Site icon runnfun.gr

#GoBeyondFitness με το Gear Fit2 Pro και το Gear Sport από την Samsung

#GoBeyondFitness με το Gear Fit2 Pro και το Gear Sport από την Samsung

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί το κοινό να ξεπεράσει τα όριά του και να κατακτήσει τους στόχους του μέσα από τη digital καμπάνια #GoBeyondFitness με πρωταγωνιστές τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Γιώργο Λέντζα και σύμμαχους τα προϊόντα Gear Fit2 Pro και Gear Sport.

H digital καμπάνια της Samsung σας προσκαλεί να ξεπεράσετε τα όρια και να κατακτήσετε τους στόχους σας με το Gear Fit2 Pro και το Samsung Gear Sport

Η Χριστίνα Μπόμπα, που ενσαρκώνει την ομορφιά, το στυλ και την ευεξία, μοιράζεται με το κοινό ένα 24ωρο της καθημερινότητάς της, όπου με τη βοήθεια του Samsung Gear Fit2 Pro, εξισορροπεί το γεμάτο πρόγραμμά της, για να βρίσκεται κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά στον καλύτερο εαυτό της. Το Samsung Gear Fit2 Pro γίνεται ένα δυναμικό εργαλείο στον καρπό της Χριστίνας που με περισσότερες από 3.000 εφαρμογές προσαρμόζεται στις δικές της ανάγκες. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του Gear Fit2 Pro συμπληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση, είτε με τη διακριτική μονόχρωμη εκδοχή σε μαύρο, είτε με τον εντυπωσιακό συνδυασμό του μαύρου με το κόκκινο.

Ο Γιώργος Λέντζας, γνωστός για τον δραστήριο τρόπο ζωής του και τις ταξιδιωτικές εξορμήσεις για την εξερεύνηση νέων προορισμών, δέχεται την πρόκληση και ξεπερνάει τα όρια βελτιώνοντας τις επιδόσεις του με το Samsung Gear Sport. Ο Γιώργος θέτει τους στόχους του και προσκαλεί το κοινό να τον ακολουθήσει σε μια δυναμική ημέρα αφιερωμένη στον εαυτό του. Από μια πρωινή κολυμβητική προπόνηση μέχρι και μια ποδηλατική κατάβαση στο βουνό, το Gear Sport γίνεται ο σύμμαχος για να φτάσει πιο γρήγορα και πιο μακριά, πετυχαίνοντας ακόμη περισσότερα. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η ποικιλία στην εμφάνιση οθόνης και η δυνατότητα αλλαγής λουριών, από αθλητικό γαλάζιο από καουτσούκ, σε δυναμικό ιμάντα ή κλασσικό δερμάτινο, καθιστούν το Gear Sport μια επιλογή για κάθε περίσταση.

Το Gear Fit2 Pro και το Gear Sport, με τη Super AMOLED 1.2’’ οθόνη και την εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία της Samsung για να προσφέρουν μια ενισχυμένη εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές που επιθυμούν να ξεπεράσουν τα όρια της φυσικής τους κατάστασης και να απολαύσουν μια δραστήρια, ισορροπημένη και ολοκληρωμένη ζωή με έξυπνο και απρόσκοπτο τρόπο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα videos της καμπάνιας για το Gear Fit2 Pro και το Gear Sport στο επίσημο κανάλι YouTube της Samsung, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Samsung, στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.samsung.com/gr/campaign/gobeyondfitness/gear-fit-2-pro/

https://www.samsung.com/gr/campaign/gobeyondfitness/gear-sport/

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version