Site icon runnfun.gr

Γίναμε καλύτεροι γιατί στόχος μας είναι να τρέξουμε μέχρι την κορυφή

Γίναμε καλύτεροι γιατί στόχος μας είναι να τρέξουμε μέχρι την κορυφή

Του Γ. Παπαδημητρόπουλου

Πριν από λίγες ημέρες το runnfun.gr ξανα-συστήθηκε στο κοινό του. Ανανεώθηκε και έγινε πιο πλήρες, πιο φιλικό, πιο όμορφο. Και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς.

Το νέο runnfun.gr τα έκανε όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο. Γιατί πέρασε από την παιδική φάση στην ενηλικίωση. Με πάνω από 1,3 εκάτ. επισκέπτες το 2017 ήταν υποχρέωσή μας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Το τρέξιμο δεν αποτελεί μόνο trend της εποχής, είναι μια διέξοδος υγείας για όλον τον κόσμο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην μπορεί να τρέξει και αυτό είναι που προσπαθεί να “φωνάξει” διαδικτυακά και όχι μόνο το runnfun.gr.

Ένα website με ειδήσεις για τους λαϊκούς αγώνες δρόμου και για όλα τα event και τα multisports, με νέα για τη γυμναστική κάθε είδους, για όλες τις δραστηριότητες, με συμβουλές για την προπόνηση και τη διατροφή, με προτάσεις για παπούτσια, ρούχα, με υπογραφές από συνεργάτες και γυμναστές, και με απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν όλους όσους τρέχουν και αθλούνται.

Ο στόχος

Στόχος του runnfun.gr είναι να γίνει το σημείο αναφοράς και να παρακινήσει όσο περισσότερους να βγουν στους δρόμους, να τρέξουν να χαμογελούν.

Η Northbridge κατασκεύασε το runnfun.gr πάνω στο δημοφιλές σύστημα WordPress που μέρα με την ημέρα κερδίζει ψηφιακό έδαφος, εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής για HTTP acceleration όπως η υλοποίηση cache με content delivery network (CDN). Και μέρα με την ημέρα βελτιώνει την εμπειρία σας.

Το runnfun.gr αυξάνει κάθε μέρα τις επισκέψεις στις σελίδες του, ενώ τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες.

Το κυριότερο είναι, όμως, ότι το runnfun.gr δίνει μάχη για να βρεθεί σε όσο περισσότερους αγώνες μπορεί και να σας μεταφέρει εικόνες, βίντεο και ειδήσεις.

Το runnfun.gr με αυτόν τον τρόπο δεν θέλει απλά να βρίσκεται τις οθόνες του υπολογιστή σας και στο κινητό σας, θέλει να βρίσκεται δίπλα σας. Αν λοιπόν δείτε το λαγό στους αγώνες να τρέχει μαζί σας, μη διστάσετε να μας μιλήσετε.

Μη διστάσετε να μας παραπονεθείτε. Να μας ζητήσετε πράγματα. Το runnfun.gr είστε εσείς και μαζί θα τρέξουμε μέχρι την κορυφή.

ΥΓ: Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε. Έρχονται νέες στήλες, θέματα, συνεντεύξεις, διαγωνισμοί.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version