Site icon runnfun.gr

Filothei Women Gala: Σούπερ μήκος με Ροτάρου, Γκαρντάσεβιτς, Χαϊτίδου στη Φιλοθέη

Το αγώνισμα του μήκους στο Filothei Women Gala(17/5)  θα είναι γεμάτο εξαιρετικές αθλήτριες και η κόντρα μεταξύ τους αναμένεται να προσφέρει σούπερ θέαμα.

Ροτάρου, Γκαρντάσεβιτς και Χαϊτίδου είναι μόνο μερικές από όσες διεκδικούν την πρωτιά στο μήκος, του γκαλά της Φιλοθέης στις 17 Μαΐου.

Για τρίτη φορά, η Ρουμάνα πρωταθλήτρια με ρεκόρ 6.91μ., Αλίνα Ροτάρου Κόττμαν, θα βρεθεί στην Ελλάδα και το διεθνές μίτινγκ γυναικών με στόχο τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια από τη Σερβία, Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς (6.83μ.), που στο εθνικό πρωτάθλημα Σερβίας στον κλειστό, νωρίτερα φέτος, κατάφερε να κερδίσει την Ιβάνα Βουλέτα (Σπάνοβιτς) θα αγωνιστεί επίσης στο μίτινγκ και το «κοντράρισμα» με τη Ροτάρου ίσως οδηγήσει σε μεγάλες επιδόσεις. Η κάτοχος του παγκύπριου ρεκόρ, Φιλίππα Κβίτεν (6.79μ.), θα προσπαθήσει επίσης να διεκδικήσει την πρωτιά όπως και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ντιάνα Λέστι (6.60μ.).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του μήκους, Βασιλική Χαϊτίδου, θα βρίσκεται ανάμεσά τους έχοντας στόχο να βελτιώσει το ρεκόρ της (6.49μ.) και άρα να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή θέση. Το ίδιο ισχύει και για τη συναθλήτριά της, Ναταλία Μπέση, που έχει ρεκόρ 6.38μ.

Η 17χρονη Τεοντόρα Μπόμπεριτς, που προπονείται με τον Ντρακούτιν Τόπιτς, θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6.21μ. που έχει ενώ με ίδια επίδοση, ως ρεκόρ, έρχεται στον αγώνα και η Κωνσταντίνα ΜπερτσιμάΑναστασία Σαρλάνη, με 6.30μ., και Ανδριάνα Γκόγκα, με 5.92μ., «κλείνουν» τη λίστα συμμετοχών.
Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και πως το γκαλά διεξάγεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας (WA) και της ευρωπαϊκής (EAA) ομοσπονδίας, όπως και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Μέγας υποστηρικτής η AXUM και χορηγός η Grecomar.
Χορηγός επικοινωνίας το GWomen.

Η συνέντευξη τύπου του γκαλά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Μαΐου, στις 12:15 με την παρουσία της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη (επί κοντώ) αλλά και των Ελισάβετ Πεσιρίδου (εμπόδια) και Τατιάνα Γκούσιν (ύψος).

Find us on social media:

instagram:  filotheiwomengala

facebook:  Filothei Women Gala

twitter: FilotheiGala

website: www.filothei-gala.org

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version