Site icon runnfun.gr

Filothei Women Gala: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα ακόμη διεθνές μίτινγκ γυναικών στη Φιλοθέη

Ακόμη ένα Filothei Women Gala ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για την 24η συνεχόμενη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Φιλοθέης και με την παρουσία κορυφαίων αθλητριών.
Με αρκετό ήλιο και καλή θερμοκρασία διεξήχθησαν οι αγώνες του 24ου διεθνούς γκαλά γυναικών, στο οποίο είδαμε για άλλη μια φορά πολύ καλές επιδόσεις.
Ξεκινώντας από το μήκος, η Σέρβα Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς αναδείχθηκε νικήτρια με 6.74μ. (0.5) και μία πολύ καλή σειρά αλμάτων (τέσσερα άλματα άνω των 6.60μ.) και έκανε φετινό ρεκόρ. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ρουμάνα Αλίνα Ροτάρου Κότμαν με 6.50μ. (0.4) ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Ντιάνα Λέστι από την Ουγγαρία που είχε καλύτερο άλμα στα 6.49μ. (01.).
Στο επί κοντώ ο δυνατός άνεμος που άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση δεν βοήθησε τις αθλήτριες. Έτσι, η Ιταλίδα Ελίζα Μολινάρολο επικράτησε στον αγώνα με 4.37μ. ενώ ακολούθησε ο Ελένη Κλαούντια Πόλακ με 4.30μ. και την πρώτη τριάδα έκλεισε η Χάνγκα Κλέκνερ με 4.30μ. Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 4.30μ.
Στο ύψος, η Ανγκελίνα Τόπιτς ξεχώρισε επικρατώντας υπερβαίνοντας το 1.94μ. ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και το 1.97μ., χωρίς να καταφέρει να το υπερβεί. Η Τατιάνα Γκούσιν, όμως, ξεχώρισε επίσης αφού στο restart που έκανε μετά από μεγάλη περίοδο που ταλαιπωρούνταν με τραυματισμούς κατάφερε να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ υπερβαίνοντας το 1.92μ. (είχε 1.91μ.) και να κάνει την καλύτερη δυνατή πρεμιέρα στη σεζόν. Η Κύπρια Δέσποινα Χαραλάμπους ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ υπερβαίνοντας το 1.84μ.
Στα 110μ. εμπόδια η Κύπρια Ναταλία Χριστοφή έκανε εξαιρετική κούρσα κάνοντας νέο ατομικό και παγκύπριο ρεκόρ με 13.02 (0.5) και ξεχώρισε στον αγώνα. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ήταν δεύτερη με 13.22 και φετινό ρεκόρ, ξεκινώντας πολύ καλά τη σεζόν της, ενώ η Βικτόρια Φόρστερ τερμάτισε τρίτη με 13.35.
Τέλος, στα 100μ. η Πολωνή Μαγκανταλένα Στεφάνοβιτζ τερμάτισε πρώτη με 11.61 (-1.2) και ακολούθησαν Βικτόρια Φόρστερ (Ουγγαρία) με 11.65 και η Ελβετή Σαλόμε Κόρα με 11.68. Η Άρτεμις Αναστασίου ήταν πέμπτη με 11.83 και φετινό ρεκόρ.
Το γκαλά διεξάγεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας (WA) και της ευρωπαϊκής (EAA) ομοσπονδίας, όπως και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Μέγας υποστηρικτής η AXUM και χορηγός η Grecomar.
Χορηγός επικοινωνίας το GWomen.
photo credits: Στεφανία Ντόκου/Filothei Women Gala
Find us on social media:

instagram:  filotheiwomengala

facebook:  Filothei Women Gala

twitter: FilotheiGala

website: www.filothei-gala.org

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version