Site icon runnfun.gr

Faethon Olympus Marathon και Dynafit Τρέχουν και φέτος «μεταξύ ουρανού και γης»

Faethon Olympus Marathon και Dynafit Τρέχουν και φέτος «μεταξύ ουρανού και γης»

Ο F.O.M και η DYNAFIT ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τον 7ο F.O.M  που θα γίνει στις 7-8 Ιουλίου 2018 στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας.

Πρόκειται για μία σημαντική συνεργασία που συνεχίζει και στηρίζεται στο ίδιο όραμα και αρχές όσον αφορά τη διοργάνωση αγώνων βουνού, με πυρήνα πάντα το σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στον αθλητή. Άλλωστε, τόσο η οργανωτική επιτροπή του αγώνα τα τελευταία 7 χρόνια, όσο και η ίδια η εταιρία στην Ελλάδα, έχουν αποδείξει ότι οι συνεργασίες πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Φέτος θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε σύσσωμη την ομάδα της DYNAFIT GREECE που αποτελείται από τους Σταύρο Μπαλιώτη, Αρώνη Πλάτων, Κώστα Γιαννόπουλο, Φωτεινή Κολώκα, Δημήτρη Ελευθερίου και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Κώστας Γιαννόπουλος-Τeam Manager Dynafit Greece

Η Dynafit Greece, που τα τελευταία χρόνια είναι πιστή στις μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν το ορεινό τρέξιμο στην Ελλάδα, θα είναι παρόν για άλλη μια χρονιά στον ορεινό αγώνα Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας». Κάθε χρόνο η συνεργασία μας με τη διοργάνωση αναβαθμίζεται. Έτσι και φέτος η παρουσία της εταιρείας μας θα είναι αρκετά δυναμική σε όλους του τομείς. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία αυτή, μιας και οι εντυπώσεις όσων αθλητών συμμετέχουν στον αγώνα είναι μόνο θετικές, το οποίο αντανακλά στη σωστή και προσεγμένη δουλειά που γίνεται από μέρους της διοργάνωσης. Οι περισσότεροι αθλητές μας θα συμμετέχουν στον αγώνα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε οι διαδρομές του αγώνα, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ταυτίζονται με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Συμμετέχουμε λοιπόν στο ετήσιο ραντεβού, να ακροβατήσουμε μαζί μεταξύ ουρανού και γης στον Θεσσαλικό Όλυμπο!

Λίγα λόγια για την DYNAFIT:

Έχοντας τις ρίζες της στους Δολομίτες του Ν. Τιρόλο και μια ιστορία πάνω από 70 έτη στη σχεδίαση και κατασκευή εξοπλισμού για ορειβατικές δράσεις, δικαιωματικά πλέον έχει τον τίτλο μιας από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στο χώρο της αθλητικής βιομηχανίας. Η DYNAFIT παρά την τεράστια εμπορική της άνοδο τα τελευταία χρόνια, παραμένει μια εταιρία που την «τρέχουν» αθλητές με κοινό όραμα και μεγάλο πάθος για το βουνό. O Benedikt Boehm CO της DYNAFIT, παραμένει ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν στο ενεργητικό τους τόσο σημαντικές “speed ascents” στα Ιμαλάια αλλά και στον δικό μας Όλυμπο. Η DYNAFIT έμπρακτα τα τελευταία χρόνια στηρίζει Ελλάδα, χειμώνα και καλοκαίρι, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας στον ορεινό αθλητισμό . Το 2018 η συλλογή trail running της αγαπημένης μας εταιρείας, καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών σε όλα τα επίπεδα, από μικρούς/γρήγορους αγώνες μέχρι τους πιο απαιτητικούς ULTRA. Ο Faethon Olympus Marathon, αποτελεί για την DYNAFIT έναν αγώνα σταθμό στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα, αφού με το απαιτητικό του τερέν δοκιμάζει πραγματικά τον εξοπλισμό και δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να αξιολογήσουν τη σχεδιαστική και κατασκευαστική του ποιότητα.

H οργανωτική επιτροπή

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version