Site icon runnfun.gr

Ευχές για μαγικές διαδρομές από τον «ΠΔΣ Οδυσσέας»

Ευχές για μαγικές διαδρομές από τον «ΠΔΣ Οδυσσέα»

Υγεία αγάπη και οικογενειακή ευτυχία με μαγικές διαδρομές εύχεται σε αθλητές και αθλούμενους ο «ΠΔΣ Οδυσσέας». Ο Σύλλογος που διοργανώνει τα επιτυχημένα «Poikilo Rocky Mountain» και «Poikilo NightTrail» με το δικό του ξεχωριστό δρομικό τρόπο.

Δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές, μέλη του «ΠΔΣ Οδυσσέας»,  που συμμετέχουν με διακρίσεις σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό στόλισαν το  Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Συλλόγου , αφού προηγήθηκε «οικογενειακή προπόνηση« στα μονοπάτια του Ποικίλου  Όρους.

Στο Ποικίλο Όρος και στις διαδρομές των αγώνων που πραγματοποιούνται στα μονοπάτια του, «έκαψαν» τις θερμίδες των Χριστουγέννων δεκάδες δρομείς που ανταποκρίθηκαν στο καθιερωμένο κάλεσμα του «ΠΔΣ Οδυσσέας».

Η χρονιά έκλεισε με την ανακοίνωση από την Ε.Ο.Π της τελικής βαθμολογίας στο ΜΤΒ για το 2019. Ο «ΠΔΣ Οδυσσέας» βρίσκεται στην 20η θέση μεταξύ 94ων σωματείων. Η ανοδική βαθμολογική πορεία  οφείλεται στο πάθος , στην αγωνιστικότητα των αθλητών-τριών και στην άρτια καθοδήγηση από τους προπονητές. Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του σε γονείς, αθλητές, προπονητές και χορηγούς.

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version