Site icon runnfun.gr

Έρχεται το 5 επετειακό Spetsathlon με στόχο το… ρεκόρ!

Η μεγαλύτερη διοργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα, το Spetsathlon, επιστρέφει τον Μάιο (5 έως 7) με με μοναδικό στόχο να παραμείνει το σημείο αναφοράς. Ένας θεσμός που έχει στόχο μόνο το… χρυσό και φέτος έχει όλες τις προϋποθέσεις να καταρρίψει τα δικά της ρεκόρ.

To βραβείο και η εκδήλωση

Με αφορμή την κατάκτηση της διάκρισης National Champion στα European Business Awards sponsored by RSM του Spetses mini Marathon που συνέπεσε με την επέτειο των 5 ετών του Spetsathlon– διοργανώθηκε μία λαμπερή εκδήλωση στο New Hotel, που αποτελεί την αφετηρία για τις αγώνες της νέας χρονιάς. Και αν κρίνουμε από την επιτυχία της, οι διοργανωτές δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, έδωσαν το “παρών” και υποσχέθηκαν ότι θα βρίσκονται και στις Σπέτσες το Μάιο, είτε για να συμμετάσχουν, είτε για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση, τους παράλληλους αγώνες και τα event.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Μαρίνα Κουταρέλλη, παρουσίασε το επετειακό βίντεο του Spetsathlon,  το οποίο θα προβάλλεται στους κινηματογράφους Odeon αλλά και σε άλλες 13 ευρωπαϊκές χώρες στην ροή του προγράμματος των κρατικών καναλιών και τόνισε την σημασία που έχουν οι δύο αυτές διοργανώσεις για τον τομέα του αθλητικού τουρισμού και την προσέλκυση ξένων επισκεπτών και αθλητών στην χώρα.

“Ενας αγώνας που διαφημίζει την Ελλάδα ως αθλητικό προορισμό”

“Είμαστε πολύ περήφανοι  για αυτή τη σπουδαία διάκριση  που αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά με συγκροτημένο πλάνο στρατηγικής, συνέχεια και συνέπεια, αποδίδει καρπούς τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας. Παράλληλα, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που συμπληρώνουμε 5 χρόνια διοργάνωσης του μεγαλύτερου τριάθλου της χώρας, ενός αγώνα που διαφημίζει την Ελλάδα ως αθλητικό προορισμό , διεθνούς εμβέλειας γεγονότων”, τόνισε η η κα Κουταρέλλη και κατέληξε: “Αλλωστε οι εγγραφές για το Spetsathlon, που συνδιοργανώνεται με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, έχουν ήδη ανοίξει και επιδεικνύουν μία σημαντική δυναμική ιδιαίτερα από χώρες του εξωτερικού”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο στην κατηγορία 470, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος, η Κλέλια Πανταζή, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, o Νίκος Παπαγγελής, ο Μάκης Καλαράς και ο  Χρήστος Μποφίλιος.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους εγγραφής κάντε ένα κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version