Site icon runnfun.gr

Έρχεται η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας- Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Έρχεται η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας- Ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Η μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας έρχεται φέτος ακόμα πιο εντυπωσιακή, για να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να ξεσηκώσει τους χιλιάδες δρομείς, που θα αφεθούν στη μαγεία του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin και θα απολαύσουν άλλη μία εμπειρία ζωής!

Ο κορυφαίος αθλητικός θεσμός της Βόρειας Ελλάδας θα διεξάγεται από φέτος σε δύο ημέρες

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Απριλίου 2020, μετά την υποδοχή της Αλεξανδρείου Φλόγας, θα πραγματοποιηθεί ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης: 19:00), με σημείο εκκίνησης το Δημαρχιακό Μέγαρο. Στην ίδια διαδρομή θα διεξαχθεί και ο ξεχωριστός Δρόμος 5.000μ. Γυναικών (ώρα έναρξης: 19:20), με πιλοτική εφαρμογή για πρώτη χρονιά και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Έτσι οι γυναίκες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν είτε στον Δρόμο 5.000μ. με την παρέα τους ή τη δρομική τους ομάδα, είτε αποκλειστικά στον Δρόμο 5.000μ. Γυναικών, ο οποίος θα έχει κοινωνική διάσταση, αφού μέσω αυτής της συμμετοχής θα στηριχθούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Η γιορτή του αθλητισμού θα συνεχιστεί και θα κορυφωθεί το πρωί της Κυριακής 12 Απριλίου 2020, με τον Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη (ώρα έναρξης: 08:00), τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης: 08:45), τον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων που διεξάγεται παράλληλα με το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα (ώρα έναρξης: 08:45), καθώς και με μία καινούργια εναλλακτική πρόταση άθλησης:

Τον 1ο Διεθνή Μαραθώνιο Πατινιών (1st International Thessaloniki Roller Marathon), επίσης στη διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη (ώρα έναρξης: 10:00), στο πρότυπο των αντίστοιχων Μαραθωνίων Βαρκελώνης και Βερολίνου και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, ο οποίος πλαισιώνεται από τον Δρόμο 1.000μ. Πατινιών Μαθητών Δημοτικών Σχολείων (ώρα έναρξης: 08:40).

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος και για όλες τις παράλληλες δράσεις του «Μαραθωνίου της Ιστορίας».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version