Site icon runnfun.gr

Έρχεται το «Οτι Πρέπει – Open CROSS Race 2019»

Έρχεται το «Οτι Πρέπει - Open CROSS Race 2019»

Ο Π.Δ.Σ. Οδυσσέας με την αρωγή του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 , το «Οτι Πρέπει – Open CROSS Race 2019» παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cyclocross . Πρόκειται για τους αγώνες Open Mountain Bike Σιρκουί XCΟ και Open Cyclo-Cross (CX) που θα διεξαχθούν στο  άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη. Η πρόσβαση στην εκκίνηση είναι στο κέντρο του άλσους όπου και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει και άλλους αγώνες ΜΤΒ και Cyclocross.

Για τα αγωνίσματα του CX και του MTB XCO οι αγώνες διοργανώνονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας καθώς και αυτοί της UCI (για το Cyclo-cross).

Κατηγορίες: OPEN ΜΤΒ XCO : Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδων-Πανκορασίων, Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών 18-29, 30-39, 40-49, 50+, Γυναικών.
OPEN Cyclocross cx : Ανδρών, Γυναικών.

Οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν πάνω στη διαδρομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cyclocross που θα γίνει την ίδια ημέρα, και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Η συνολική απόσταση είναι 3km, δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails) με φυσικά και τεχνητά εμπόδια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την  Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και  όλοι οι αθλητές δηλώνονται, απευθείας και ατομικά στο mail του συλλόγου : pdsodysseas@hotmail.gr. Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής, στην οποία θα αναφέρεται υποχρεωτικά το Ονοματεπώνυμο και το έτος γέννησης του κάθε ποδηλάτη (-ισσας).

Αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση. Διευθυντής αγώνα: Ζωναράς Δημήτριος, Πληροφορίες: 6970402917

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version