Site icon runnfun.gr

Επικυρώθηκαν οι φετινές μετάγραφες στο στίβο

Επικυρώθηκαν οι φετινές μετάγραφες στο στίβο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, που από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Κάλλιστος. Με νέο σωματείο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που άφησε τα Γρεβενά για την Κηφισιά.

Στον ΑΟ Ηφαιστεία θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης, μετά από επτά χρόνια στον ΣΚΑ Δράμας, και στην ΑΕ Μεσογείων οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, αφήνοντας τη ΓΕ Ηρακλείου.

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσει ο πρωταθλητής των αποστάσεων, Μάρκος Γκούρλιας, στον Αλέξανδρο Μακεδονίας ο πρωταθλητής των 400 μέτρων, Γιώργος Λαμπρόπουλος, και στον Ηρακλή ο πρωταθλητής του τριπλούν, Παύλος Μπόφτσης.

Ο Πανναξιακός πήρε τους Δημήτρη Χρονδροκούκη (ύψος) και Μιχάλη Σταματόγιαννη (σφαιροβολία). Ο Βικέλας πήρε τους Σοφία Υφαντίδου (ακοντισμός/7αθλο) και Κώστα Κουτσούκη (400 μ.).

Η Κατερίνα Δαλάκα (400 μ. εμπ.) θα συνεχίσει στον ΣΔΥ Αργολίδας, ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (σφυροβολία) στον Ολυμπιακό και οι Αθηνά Κοΐνη (αποστάσεις) και Βασιλική Ταχταρά (τριπλούν) στον Παναθηναϊκό.

METAGRAFES_2019_

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version