Site icon runnfun.gr

Επικό νταμπλ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και δεύτερο χρυσό!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα

Η Ελληνίδα αθλήτρια έγραψε ξανά ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στο Μόναχο, καθώς μετά τα 35 χλμ., κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ.!

Η Ντρισμπιώτη… χόρεψε στη βροχή και τερμάτισε πρώτη με χρόνο 1:29:03’’, αφήνοντας δεύτερη την Πολωνή Καταρζίνα Ζντζιέμπλο που έκανε 1:29:20’’, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Γερμανίδα Σάσκια Φέιγκε, η οποία τερμάτισε σε 1:29:25’’.

Από το ξεκίνημα, η Ελληνίδα αθλήτρια διατηρούσε επαφή με τις πρώτες θέσεις, αλλά στο 17ο χλμ. πέρασε μόνη στην κορυφή και χτίζοντας μία σταθερή διαφορά από τις υπόλοιπες, ήταν εκείνη που στο τέλος έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού και κατάφερε να κάνει το ανεπανάληπτο.

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, δεύτερου μάλιστα για την 35χρονη αθλήτρια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της, σε σημείο που έβαλε τα κλάματα!

«Ήταν όλη η ομάδα εδώ, η στήριξη τους ήταν μεγάλη μου χαρά και την είχα ανάγκη. Τους άξιζε η νίκη και πιο πολύ στον προπονητή μου, από τον οποίο έχω ζητήσει μία μπύρα, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Όχι τίποτα άλλο για αποκατάσταση», ανέφερε η πρωταθλήτρια του βάδην στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον αγώνα και… έτσι κι έγινε.

Κατά την υποδοχή της στο ξενοδοχείο που διαμένει η ελληνική αποστολή, ο προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος την περίμενε με μια κρύα μπύρα, όπως της είχε υποσχεθεί.

Φυσικά, η υποδοχή που επεφύλαξε η ελληνική αποστολή στην πρωταθλήτρια του βάδην ήταν πολύ ζεστή.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version