Site icon runnfun.gr

Επικά νεα, μια νεα ιστοσελίδα ξεκίνησε!

Μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα με εξαιρετικό περιβάλλον και νέα ηλεκτρονική διεύθυνση ξεκίνησε στις 7 Απριλίου.

Καθώς η πλατφόρμα απευθύνεται στους ντόπιους, αλλά και τους τουρίστες, ηταν σημαντικό για την εταιρεία να επιλέξει μια πιο διεθνή διεύθυνση, προσβάσιμη απο όλο τον κόσμο.

Η ιστοσελίδα πλέον συγκεντρώνει πολλές νέες και βελτιωμένες παροχές. Οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον να:

«Οι νέες παροχές θα δώσουν ευεληξία στο κοινό μας. Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε περισσότερες αγορές στο σύντομο μέλλον και πιστεύω πως βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση» CEO, Άλκης Φακίρης.

Η στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει τις καλύτερες τουριστικές αθλητικές δραστηριότητες μέσω απλών και αποτελεσματικών εργαλείων. Η ομάδα έχει ως αποστολή να βοηθήσει όσους αναζητούν την περιπέτεια να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς και γεμίζοντας αξέχαστες εμπειρίες. Το μότο τους είναι «Η περιπέτεια καλεί», και εξηγεί γιατί δεν αναβάλαν την έναρξη της ιστοσελίδας ως το τέλος της καραντίνας.

«Γνωρίζαμε οτι ο κόσμος αναζητά δραστηριότητες υπαίθρου και θελήσαμε να τους προσφέρουμε την δυνατότητα να επιλέξουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Ο κορονοϊός δεν επιρρεάζει τα πλάνα μας. Είμαστε εδω για να προσφέρουμε στους ανθρώπους την γλυκιά προσμονή μιας επικής δραστηριότητας όταν η κατάσταση επανέλθει στην κανονικότητα» ανέφερε ο CEO της εταιρείας.

Ιστοσελίδα: https://epic-activities.com/
Email: info@epic-activities.com
Τηλ: +30 2114179919

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version