Site icon runnfun.gr

Εντυπωσίασε ο «Κάσσιος Δίας»

Εντυπωσίασε ο «Κάσσιος Δίας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο 9ος αγώνας «Κάσσιος Δίας» με συμμετοχή 450 αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν όλη την εβδομάδα στο νησί της Κέρκυρας.

Στο μεγάλο αγώνα TWIN PEAKS των 35χλμ., σε ένα πολύ δύσκολο τερέν λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σελέτης της (KASSIMIS TRAINING) με χρόνο 3:08:14
ενώ δεύτερος τερμάτησε ο Δημήτρης θεοδωρακάκος της (SALOMON HELLAS) με χρόνο 3:12:17.

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές έδωσαν πραγματική μάχη σώμα με σώμα μέχρι και τα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα, με την πρωτιά να αλλάζει χέρια συνεχώς προσφέροντας ένα συγκλονιστικό φινάλε!!!Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο πολλά υποσχόμενος και μόλις 17 χρονών Απόστολος Τζουμάκας της (FIFTH ELEMENT) με χρόνο 3:39:35.

Στις γυναίκες πρώτη θέση για την Markella van Hemert (APERGHI TRAVEL) με 4:56:01. Δεύτερη τερμάτησε η Βούλα Κατσαβού της (MY ATHLETE-CHOZEN TEAM) με 5:00:17, και τρίτη την Αναστασία Γκίκα-Domazetovicμε 5:10:18.

Στον αγώνα ERIMITIS TRAIL των 19 χλμ. όπου και εκεί οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ολισθηρό τερέν επικράτησε ο αθλητής της (SALOMON HELLAS) Γιώργος Διαλεκτός με χρόνο 1:45:40, με δεύτερο τον νεαρό 16χρονό Λάμπρο Μπασιαδήματης (FIFTH ELEMENT) και τρίτο τον Γιάννη Πέππατης KASSIMIS TRAINING.

Στις γυναίκες πρωτιά για την Tijana Panicτου (ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ) με 2:35:19, δευτερή θέση για την Υπαπαντη Σουνδια απο (SMART RUN) με 2:45:45 και τρίτη την Κωνσταντίνα Παιζανου με χρόνο 2:57:33.

Στον ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ αγώνα των 9 χλμ. πρώτη θέση για τον Βρετανό Luke Shearring με 37:26, δευτερός ο Χριστόφορος Πανδής της Α.Ε. Λευκίμμης με 42:04 και τρίτος ο Δημήτρης Πλασκασοβίτης με 42:55.

Στις γυναίκες πρωτιά για την Σλοβάκα Αndrea christova, δευτερή θέση για την Σοφία Μάζη με 52:17 και Τρίτη την Δέσποινα Καπουράνη με 52:43.Ιδιαίτερο χρώμα και φέτος στην διοργάνωση έδωσαν τα μικρά παιδάκια που αγωνίστηκαν με το δικό τους τρόπο και ξεσήκωσαν με τις φωνές τους το λιμάνι της Κασσιώπης για άλλη μια φορά.

Συγκλονιστικοί για άλλη μια φορά οι ακούραστοι εθελοντές της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή χρονιά πρόσφεραν την βοήθεια τους στην διοργάνωση πάνω από 200 εθελοντές κατά την προετοιμασία και την διάρκεια του αγώνα. Η επιτυχία του αγώνα τους ανήκει!!!!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version