Site icon runnfun.gr

Enjoy the Summer bliss –SS19 Collection

Enjoy the Summer bliss –SS19 Collection

Η MEXX παρουσιάζει τη νέα συλλογή footwearγια την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019αποπνέοντας τον αέρα άνεσηςκαι το απαράμιλλο στυλ του πολυαγαπημένου ολλανδικού brand.

Ζωηρά χρώματα, μοναδικές υφές & classic επιλογέςσυνθέτουν τη νέα συλλογή MEXX για τους πιο ηλιόλουστους μήνες του χρόνου.

Η MEXX, στηριζόμενη στο διαχρονικό της χαρακτήρα, χαρίζει στη γυναίκα & τον άνδρατα πιο stylishυποδήματα για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση και για κάθε budget!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, το styleμοναδικό. From day to night..MEXX up your style! Στα must-have’sτης νέας SS19συλλογής ανήκουν τα slidesγια τονπρωινό καλοκαιρινό περίπατο, οι εσπαντρίγιες για τις ζεστές urban-officesummerdays, οι πλατφόρμες για τα πιο ρομαντικά θερινά σινεμά και τα σανδάλια για τις βόλτες δίπλα στη θάλασσα.

Everydaybasic σχέδια αλλά και fashion-statementκοψίματα για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα υποδήματα MEXX θα συμπληρώσουν ξεχωριστά κάθε outfit!Η λογική της MEXX πίσω από το designτης νέας footwear συλλογής είναι να προσφέρει τα πιο comfy & fashionπαπούτσια και να συνδυάσει all-timeclassic επιλογές με υφές και χρώματα άκρως καλοκαιρινά.Εσπαντρίγιες, Slides, Πέδιλα, Σανδάλια, Πλατφόρμες, Slip-onmules & Sneakers, συνθέτουν τη νέα συλλογή που αδιαμφισβήτητα θα λατρέψουν οι απανταχού fashionistas!MEXX will dream you places.

Με τα νέα MEXXfootwearstyles θα ανακαλύψεις μία συλλογή υποδημάτων τόσο ονειρική όσο το πιο αισθαντικό τοπίο των Κυκλάδων, τόσο χαλαρή όσο μία βόλτα στην Αθηναϊκή riviera & τόσο chic ώστε να συμπληρώσει απόλυτα κάθε urbansummeroutfit που θα επιλέξεις…and don’t forget to MEXX up your style,

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version