Site icon runnfun.gr

Εμπειρία yoga στη Μαλαισία: Ταξίδι στο κέντρο της ψυχής

Εμπειρία yoga στη Μαλαισία: Ταξίδι στο κέντρο της ψυχής

Έχεις σκεφτεί ποτέ πιο είναι το πιο όμορφο, το πιο σημαντικό, το πιο χρήσιμο δώρο; Αυτό που θα μπορείς να το αγγίζεις ενώ είναι άϋλο, που ξυπνάει αισθήματα, που γεννά συγκινήσεις, που πλημμυρίζει ενέργεια και φως το παρόν και το μέλλον σου, που το κουβαλάς πάντα μέσα σου χωρίς να σε κουράζει; Αν η πρώτη απάντηση που σου ήρθε στο μυαλό είναι «το ταξίδι» είσαι στον ορθό δρόμο για να ζήσεις την μοναδικότητα μιας εξωτικής Πρωτοχρονιάς με συν-ταξιδιώτες ανθρώπους-συλλέκτες εμπειριών.

H δασκάλα Yoga Mαρία Μαγκανάρη διατηρεί δύο σχολές  στην Αθήνα ( SIddhi Yoga Shala &Πάνω Σκύλος). Διοργανώνει yoga retreats (θεματικές εκδρομές)  σε Ελλάδα , Ευρώπη και Ασία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με πυρήνα την Γιόγκα και την εναλλακτική άσκηση. Η Μαλαισία είναι ο προορισμός του επόμενου θεματικού ταξιδιού που οργανώνει  (28/12-7/1) με εορταστικό και ενεργειακό χαρακτήρα.

Το ταξίδι , το κάθε ταξίδι , είναι το πιο ποιοτικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.  Το ταξίδι με μια μεγάλη «παρέα» που αγαπά τις αποδράσεις , τις δράσεις στην φύση , τον αθλητισμό  , την ευεξία και την ποιότητα στην καθημερινή ζωή  , είναι η εμπειρία που χρειάζεται να ζήσεις. Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κουάλα Λουμπούρ, να «γεύεσαι» τη μοναδικότητα , του να συν-ταξιδεύεις με ανθρώπους που γνωρίζουν τi σημαίνει να ζεις μαζεύοντας εικόνες, γνωρίζοντας νέους φίλους, απολαμβάνοντας τη σύνδεση με τη φύση;  Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα, αφού σαν όνειρο ζωής μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα τέτοιο ταξίδι.

Από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, η εξωτική Μαλαισία αποτελεί τη χώρα των εκπλήξεων. Μοναδικές φυσικές ομορφιές, ενδιαφέροντες πολιτισμοί, κατάφυτες ορεινές περιοχές που καταλήγουν σε αμμώδεις παραλίες με τροπικά φυτά, είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Το ταξίδι αυτό σχεδιάστηκε για να αφορά τόσο εκείνους που γνωρίζουν πόσο ξεχωριστό είναι να βιώνεις τη yoga στο φυσικό της περιβάλλον, σε τοπία εξωτικά , σε ακρογιαλιές και τροπικά δάση  , αλλά και εκείνους που δεν έχουν ακόμα «τολμήσει» να την βάλουν στη ζωή τους και θα έχουν την τύχη να το κάνουν στο ιδανικότερο μέρος!

Πρόκειται για ένα δεκαήμερο που , πέρα από το τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει , θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να απολαύσουν και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του σώματος , μέσα από την εξάσκηση στη yoga , σε τεχνικές αναπνοών και διαλογισμού , αλλά και άλλες μορφές εναλλακτικής άσκησης (οutdoor training) με γνώμονα πάντα την Ευεξία και την Ασφάλεια στην εκγύμναση !

Αν αγαπάς τα ταξίδια , τη φύση , τον αθλητισμό , τη Yoga , την “παρέα” και την διαφορετική εμπειρία , τότε στις 28 Δεκέμβρη  έχεις φτιάξει βαλίτσα για να αποχαιρετήσεις το 2018 και να υποδεχτείς το 2019 στην Μαλαισία, γεμάτος ενέργεια από τα μαθήματα και  τεχνικές Yoga ακολουθώντας τα «βήματα» της Μαρίας Μαγκανάρη, σε έναν εξωτικό παράδεισο,  το νησί Langkawi

 

Σε κάθε ταξίδι , η πρόθεση είναι να ζήσουν όλοι μια  εμπειρία αξέχαστη εμπειρία. Οι ταξιδιώτες να συνθέσουν μια τεράστια παρέα , να συνδεθούν βαθύτερα με εκείνους που γνωρίζουμε , να ανταλλάξουν ενέργεια με εκείνους που συναντάμε για πρώτη φορά!

Το πρόγραμμα της Εκδρομής συντονίζει το ταξιδιωτικό Γραφείο Ayama Yoga/Holidays/Retreats. Χορηγοί ταξιδού: Arjuna knitwear, Matcha Ninja Greece, Baya.fit . Υποστηρικτές ταξιδιού : One zipper, FashionWellness,Island tribe

Ο ιδανικός επίλογος  ανήκει στην Μαρία Μαγκανάρη

«Το πιo μακρύ και δύσκολο ταξίδι είναι το …προς τα «μέσα μας».  Για όλα τα υπόλοιπα ταξίδια, το «μαζί» είναι όμορφο και μπορεί να απογειώσει την εμπειρία.  Δεν υπάρχει «μακριά» όταν περνάμε όμορφα : ΚΑΙ σε αυτό το yoga retreat μας, η ψυχή θα είναι ανάλαφρη, το σώμα υγιές και δυνατό , ο νους σε «κύματα» ευτυχίας και θετικότητας. Στην επιστροφή , θα κρατάμε «αποσκευές» γεμάτες  από χαμόγελα. Και θα τα μοιράζουμε απλόχερα σε αυτούς που δεν ακολούθησαν.. αλλά θα χουν την ευκαιρία τους στο επόμενο ταξίδι μας! »

H Μαρία Μαγκανάρη είναι δασκάλα Γιόγκα πιστοποιημένη από την Yoga Alliance USAΔιατηρεί δύο σχολές Yoga στην Αθήνα ( SIddhi Yoga Shala &Πάνω Σκύλος)  και διδάσκει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , θεματικά εργαστήρια αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Είναι Υπεύθυνη Σπουδών σε εκπαιδευσεις Δασκάλων Γιογκα , Παιδικής Γιόγκα  και Εναέριας γιόγκα που διδάσκονται σε Κύπρο , Λίβανο και Αμερική . Διοργανώνει yoga retreats (θεματικές εκδρομές)  σε Ελλάδα , Ευρώπη και Ασία και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με πυρήνα την Γιόγκα και την εναλλακτική άσκηση. 

FB: Maria Maganari
FB page: Maria Maganari Yoga
Instagram: Maria Maganari Yoga

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version