Site icon runnfun.gr

Ελπιδοφόρο το μέλλον του Πανελληνίου ΓΣ

Με ικανοποίηση έκλεισε η κολυμβητική χρονιά στα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα του Πανελληνίου ΓΣ. Ο ιστορικός σύλλογός με δουλειά και υπομονή γράφει επιχειρεί να γράψει μια νέα σελίδα στο άθλημα ξεκινώντας από τις μικρές ηλικίες.

Ο Χρήστος Μποφίλιος ένας εκ των τριών προπονητών της προαγωνιστικής ομάδας του Πανελληνίου ΓΣ μας μιλάει με λίγα λόγια για την αγωνιστική χρονιά που μόλις τελείωσε.

-Πως θα χαρακτήριζες την χρονιά;
Ικανοποιητική αλλά και σταθερή θα την χαρακτήριζα την χρονιά καθώς ξεκινήσαμε με βλέψεις για μια καλύτερη αγωνιστικά σεζόν αλλά παρόλο αυτά σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Φέτος αρκετοί κολυμβητές μας ταλαιπωρήθηκαν από ωτίτιδα και διάφορες άλλες ιώσεις με αποτέλεσμα να μείνουν έξω για αρκετό χρονικό διάστημα. Επίσης δυο πολύ καλοί κολυμβητές μας που πλαισίωναν την σκυτάλη μας και όχι μόνο έφυγαν μόνιμα εκτός Ελλάδας πράγμα το οποίο στεναχώρησε τους συναθλητές τους αλλά και εμάς τους προπονητές. Παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε στα πόδια μας και με αρκετή δουλειά και υπομονή αρχίσαμε να πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις τόσο προπονητικά, όσο και αγωνιστικά.

-Ποια είναι «συνταγή» της επιτυχημένης δουλειάς;
Με τους άλλους δύο συναδέλφους της προαγωνιστικής είμαστε μαζί από το 2012 μαζί, πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει καλή συνεργασία. Ο Άρης Λοΐζος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο των 8-9 ετών που θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική ηλικία για να συνεχίσει ένα παιδί την κολύμβηση ή όχι. Εγώ την εξέλιξη των 10-11 αλλά και κατά επιλογής 9 ετών στα οποία πλέον περνάω την νοοτροπία του πρωταθλητισμού και ο Κώστας Μπακανδρέας που περνάει την αγωνιστική φιλοσοφία και πλήρες ωριμότητα στα 12 αλλά και κατά επιλογής 11 ετών. Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι την ομάδα την αγαπάμε, την πονάμε, την σεβόμαστε και θα συνεχίσουμε όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες με το ίδιο πάθος και όραμα.

Πριν λίγες μέρες έκλεισε η σεζόν με τους Πανελλήνιους Αγώνες…

Στους Πανελλήνιους Αγώνες κολύμβησης 9-12 ετών που ολοκληρώθηκαν στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου η προαγωνιστική ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση κλείνοντας τη σεζόν με αισιοδοξία για το μέλλον. Η ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. συγκέντρωσε συνολικά 7 μετάλλια και 23 θέσεις εντός οκτάδας.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version