Site icon runnfun.gr

Δυνατή παρουσία οι “ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ” στον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Δυνατή παρουσία οι "ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ" στον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα του Ν. Μαγνησίας στις 20-21 Απριλίου, στα πλαίσια του 5ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και με πρωταρχικό στόχο να στηρίξουμε έναν αγώνα που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα.

Συνεπέστατοι όλοι, ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το Σάββατο στις 7:00π.μ. από την Πλατεία Καραϊσκάκη και φτάσαμε στον προορισμό μας στις 12:00μ.μ., όπου μας περίμενε ένα υπέροχο pasta party στο εστιατόριο ΑΙΘΡΙΟ, ιδανικό για υδατανθράκωση πριν τον Αγώνα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 5:μ.μ. δόθηκε η εκκίνηση των 21km, όπου συμμετείχαμε με 26 αθλητές, ενώ ένα τέταρτο αργότερα ξεκίνησε ο Αγώνας των 5km, όπου και εδώ δώσαμε το παρόν με 22 αθλητές. Τέλος, στον παιδικό Αγώνα που ακολούθησε, τρεις μικροί αθλητές της παρέας μας έτρεξαν και χάρηκαν τα 500μ της διαδρομής.

Στα εν λόγω αγωνίσματα διακρίθηκαν στα 21km, οι αθλητές που ταξίδεψαν μαζί μας, ο κ. Κυπραίος Αντώνης, 1ος στην ηλικιακή κατηγορία άνδρες 60+, η κα Esmerdla Holscher, 3η στην κατηγορία γυναίκες 50-59, το μέλος του Συλλόγου μας, η κα Τσούρα Μαρία, 1η στην κατηγορία γυναίκες 60+, ενώ άλλοι, μέλη και φίλοι, έκαναν προσωπικό ρεκόρ.

Το βράδυ μετά το πέρας του Αγώνα, καθώς και η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στην προσωπική χαλάρωση του καθενός, με βόλτες στο υπέροχο λιμάνι και τα σοκάκια της παλιάς πόλης, αλλά και με γαστρονομικές απολαύσεις στα παραδοσιακά και φημισμένα μεζεδοπωλεία (τσιπουράδικα) της πόλης του Βόλου.

Η συνολική αποτίμηση της εκδρομής μας ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων των συμμετεχόντων. Τα πόδια έτρεξαν, η ψυχή γέμισε υπέροχες αναμνήσεις και το μυαλό είναι ήδη στα επόμενα που έρχονται σύντομα από τον Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε θερμά!

Για τον Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version