Site icon runnfun.gr

Δυναμική παρουσία της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» στο XTERRA Open Water Swimming Challenge

Δυναμική παρουσία της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» στο XTERRA Open Water Swimming Challenge

Το XTERRA Open Water Swimming Challenge έρχεται το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 στη Βάρκιζα, για μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία! Μια εμπειρία που γίνεται πιο συναρπαστική από τη δυναμική παρουσία της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε».

Αρωγός του αθλητικού ιδεώδους και της υγιούς άθλησης, θα βρεθεί στο πλευρό των κολυμβητών αλλά και των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του διημέρου και θα αποτελέσει τον καλύτερο χορηγό δροσιάς και ενυδάτωσης του οργανισμού τους.

Η «ΒΙΚΟΣ ΑΕ»Η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών και ισχυρός υποστηρικτής στα κορυφαία αθλητικά δρώμενα, στηρίζει με δυναμισμό και πάθος το  XTERRA Open Water Swimming Challenge .

Το XTERRA Open Water Swimming Challenge,  είναι ένα διήμερο αθλητικής απόλαυσης και ψυχαγωγίας και  θα πραγματοποιηθεί  στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018 στη Πλαζ Βάρκιζας –Yabanaki.  Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση. Η  εταιρεία Βίκος είναι η νούμερο 1 ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εξακολουθεί να πρωτοπορεί, να συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και να επενδύει στην καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό, και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσίασε φέτος τη νέα προσθήκη στη γκάμα  των αναψυκτικών της, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» τα μόνα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα ΜΟΝΑ με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version