Site icon runnfun.gr

Διαγωνισμός της STIHL,, υποστηρικτή του «Νυχτερινού»

Διαγωνισμός της STIHL,, υποστηρικτή του «Νυχτερινού»

Η STIHL HELLAS, υπερήφανος Υποστηρικτής του Protergia 7oυ Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ετοίμασε για εσάς έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα ολοκληρωμένο σετ επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων STIHL!

Το σετ περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για τη δημιουργική διαμόρφωση του κήπου σας: Χορτοκοπτικό FSA 45, ψαλίδι μπορντούρας HSA 45, φυσητήρα BGA 45 και ψαλίδι θάμνων HSA 25, συνολικής αξίας 556 €!

Κάντε comment στο σχετικό post στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και την σωστή απάντηση (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) στην ερώτηση «Γνωρίζετε ότι η STIHL διαθέτει μεγάλη γκάμα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων κήπου;» και διεκδικήστε το μεγάλο έπαθλο!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 έως το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στις 12:00 και ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από «τυχαία» ηλεκτρονική κλήρωση (random), που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, ώρα 12:00, στον χώρο του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης, στη Δ.Ε.Θ.. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Επαναφορτιζόμενη δύναμη STIHL! Με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version