Site icon runnfun.gr

Διαγωνισμός: Δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στο Tyros Triathlon 2019!

Διαγωνισμός: Δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στο Tyros Triathlon 2019!

Μεγάλος διαγωνισμός του Tyros Triathlon και του runnfun.gr. Κερδίστε ένα ταξίδι (2 διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα με δωρεάν διαμονή και συμμετοχή στον αγώνα που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου στον μαγευτικό Τυρό!

Οι ημέρες διανυκτέρευσης είναι η Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Η διοργανωτική επιτροπή του αγώνα θα φροντίσει για τη συμμετοχή σας στον τριαθλητικό αγώνα της Κυριακής, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήστε και να συμμετέχετε στα δρώμενα (σ.σ. αθλητικά και πολιτιστικά) το Σάββατο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί σταδιακά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Tyros Triathlon τις οποίες μπορείτε να δείτε στο site της διοργάνωσης με ένα κλικ ΕΔΩ

Πως θα μπείτε στην κλήρωση

Ο διαγωνισμός δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. Ο μοναδικός τρόπος για να συμμετάσχει κάποιος είναι να κάνει like στη σελίδα του runnfun.gr στο facebook, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση κάνοντας tag έναν φίλο σας και κάντε share τον διαγωνισμό.

Για την ανάρτηση στο instagram κάντε follow το runnfun.gr και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση κάνοντας tag έναν φίλο σας.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 02/09 και την Τρίτη 03/09 θα γίνει η κλήρωση και θα ανακοινωθεί ο νικητής. Ο διαγωνισμός αφορά τη συμμετοχή και την διαμονή και δεν περιλαμβάνει τα μεταφορικά.

Το runnfun.gr θα επικοινωνήσει με τον νικητή προκειμένου να τον ενημερώσει για όλα τα διαδικαστικά.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version