Site icon runnfun.gr

CR7 DRIVE το νέο προϊόν της HERBALIFE NUTRITION με υπογραφή Cristiano Ronaldo!

CR7 DRIVE το νέο προϊόν της HERBALIFE NUTRITION με υπογραφή Cristiano Ronaldo!

Η HERBALIFE NUTRITION είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, με έτος ίδρυσης το 1980 στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, με προϊόντα που υποστηρίζουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και στόχο να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων. Στο πλαίσιο αυτό λανσάρει το πρωτοποριακό CR7 DRIVE.

Το CR7 DRIVE έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Cristiano Ronaldo, και πρόκειται για ένα υποτονικό ποτό, που αποτελεί μοναδική λύση υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών. Συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής, ενώ ενισχύει την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, είτε πρόκειται για έναν έντονο αγώνα ποδοσφαίρου, είτε για άθληση στο γυμναστήριο.

Το CR7 DRIVE έχει υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης Β12, η οποία βοηθάει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς επίσης και μαγνήσιο, που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Η κάθε μερίδα περιέχει λιγότερες από 100 θερμίδες ανά μερίδα και είναι εύκολο στην κατανάλωση ενώ βρίσκεστε εκτός, με μία διακριτική γεύση Acai Berry.

Τα προϊόντα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife. Κάντε κλικ στο www.Herbalife.com

www.herbalife.com & www.iamherbalife.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version