Site icon runnfun.gr

Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα της Herbalife Nutrition στο Spetses Mini Marathon

Η πολυπληθής ομάδα της HERBALIFE NUTRITION μαζί με αυτή της CB SWIMMING κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των εταιρικών ομάδων στο Spetses mini Marathon 2019, που διεξήχθη στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Η πολυπληθής ομάδα της Herbalife Nutrition, με επικεφαλής τoν παρα-ολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά, που ολοκλήρωσε την διαδρομή των 25Κ σε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά, συμμετείχε και στα 6 αγωνίσματα της διοργάνωσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα.  Συγκεκριμένα, στην κολύμβηση η ομάδα της CBSwimming/Herbalife Nutrition με προπονητή τον Χρήστο Μποφίλιο κατέκτησε πάρα πολλές πρωτιές σε όλες τις αποστάσεις, με τους Νόρα Δράκου και Γιώργο Σπανουδάκη να συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού, καθώς και την παρα-κολυμβήτρια Εφη Γκουλη.

Και στα δρομικά αγωνίσματα ο Μιχάλης Καλομοίρης τερμάτισε τέταρτος στην γενική κατάταξη του αγώνα των 25K και δεύτερος στην ηλικιακή του κατηγορία και ο Γιώργος Σίκαλος τερμάτισε πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία.

Στον μεγάλο αγώνα των 5Κ συμμετείχε σύσσωμη η ομάδα της Herbalife Nutrition με όλους τους αθλητές συμπεριλαμβανομένων και των Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου και Πόλλυ Χατζόγλου.

Το Spetses mini Marathon παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα της Herbalife Nutrition, η οποία είναι και επίσημος υποστηρικτής διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version