Site icon runnfun.gr

Χάλκινος πρωταθλητής στην Ευρώπη ο Κύπριος, Μάριος Γεωργίου

Χάλκινος πρωταθλητής στην Ευρώπη ο Κύπριος, Μάριος Γεωργίου

Το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, κατέκτησε ο Κύπριος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Μάριος Γεωργίου, με συνολική βαθμολογία 84.398. Η κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε ήταν το σύνθετο ατομικό και αφού πέρασε ως τέταρτος από τον προκριματικό γύρο, κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο, μετά από σπουδαία προσπάθεια.

H Herbalife Nutrition, ήταν παρούσα και στήριξε τον 21χρονο Μάριο Γεωργίου, σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του μέχρι τώρα. Η Herbalife Νutrition είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διατροφής, που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο.

Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου έκανε τη δική της δήλωση για την σημαντική επιτυχία της Κυπριακής Γυμναστικής. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επιτυχία του αθλητή από την Κύπρο, Μάριου Γεωργίου, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας. Η επιτυχία του είναι η απόδειξη της καθημερινής σκληρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης και του ευχόμαστε να ανεβαίνει κάθε φορά, όλο και πιο ψηλά στο βάθρο των πρωταθλητών».

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version