Site icon runnfun.gr

Μπολτ: Θα δοκιμαστώ στη Ντόρτμουντ, θέλω να παίξω στη Γιουνάιτεντ!

Δεν αστειεύεται ο Τζαμαϊκανός θρύλος του στίβου. Το λέει και το εννοεί. Θα δοκιμαστεί στην ομάδα της Βεστφαλίας και οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θα αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν…

“Αν είμαι καλός θα παίξω”

«Τον Μάρτιο θα συμμετάσχω στις προπονήσεις. Θα με δοκιμάσουν. Αυτό θα κρίνει τι θα κάνω από ΄δω και πέρα στην καριέρα μου. Αν πουν ότι είμαι καλός, θα παίξω ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά ο Μπολτ και συμπλήρωσε:

«Είμαι κάπως αγχωμένος. Γενικά δεν αγχώνομαι, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο για να προσαρμοστώ, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Το ίδιο ήταν άλλωστε όταν άρχισα τον στίβο.

Φυσικά όνειρό μου είναι να φορέσω μια μέρα τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω μιλήσει και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του ζήτησα να πει στον σύλλογο μια καλή κουβέντα για εμένα. Μου απάντησε να συνεχίσω τις προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση και θα δει τι μπορεί να κάνει…»

Όσο σοβαρά και αν προσταθεί να μιλήσει ο Μπολτ για το θέμα της νέας καριέρας στο ποδόσφαιρο, πάντως, κανείς δεν τον πιστεύει.

Η εξήγηση είναι ότι η Ντόρτμουντ, η οποία έχει τον ίδιο χορηγό και την ομάδα της Τζαμάικα.

“Φίλος με τον Πογκμπά”

Ο Τζαμαϊκανός αποκάλυψε μάλιστα ότι ίναι στενός φίλος του Πολ Πογκμπά: «Κάνω πολλές ερωτήσεις στον Πογκμπά, γιατί θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.  Υπήρχαν πολλές ομάδες που μου έκαναν προτάσεις, αλλά ήταν μέσης ποιότητας και θέλω να είμαι με τους καλύτερους. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο γιατί η καριέρα μου ήταν μεγάλη, αλλά αν έπρεπε να κερδίσω ένα Champions League θα ήταν κάτι πολύ παρόμοιο με αυτό που έκανα στον αθλητισμό».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version