Site icon runnfun.gr

ATP Running Camp: Μαραθώνας 23 & 24 Φεβρουαρίου

ATP Running Camp: Μαραθώνας 23 & 24 Φεβρουαρίου

Εσεις γιατι τρέχετε; Μήπως γιατι σας φτιάχνει τη διάθεση, ή για να χασετε βάρος; Για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση; Μήπως γιατί τρέχουν οι φίλοι σας και σας έβαλαν στο τριπάκι; Η μήπως γιά όλους τους παραπάνω λόγους;

Για οποιονδήποτε λόγο κι αν τρέχετε, αυτό το training camp είναι για σας!

Στo πλαίσιo της προετοιμασίας των αθλητών και ενόψει του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, η ΑTP Training και ο coach Θωμάς Παπαβασιλείου σε συνεργασία με την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, κλινική διαιτολόγο & καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων 2004 και ως διατροφολόγος και πολλών ομάδων του υψηλού αθλητισμού, και άλλους επιστήμονες εργοφυσιολόγους του ΣEFAA EKΠΑ, θα πραγματοποιήσουν στις 24 & 25 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Μαραθώνα προπονητικό Camp με τα μυστικά της σωστής προετοιμασίας στο τρέξιμο, για δρομείς όλων των επιπέδων.

Στόχος του camp είναι να αναλυθεί η τεχνική του κάθε αθλητή, να γίνει για κάθε αθλητή αναλυτικός σωματομετρικός έλεγχος, διατροφική αξιολόγηση και ανάλυση των μακρο και μικροθρεπτικών συστατικών, μέσα από εξατομικευμένο αθλητικό πλάνο σωστής θρέψης. Επίσης, θα αξιολογηθούν βασικά συστατικά της απόδοσης στην αντοχή (καρδιαναπνευστικές παραμέτρους) κάθε αθλητή με υπαίθριες δοκιμασίες, και θα δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία για τους αγώνες, ανάλυση του πρωινού χρονοδιαγράμματος πριν τον αγώνα και αγωνιστική τακτική.

Η Ειδική διατροφολόγος Δρ. Άννα Παπαγεωργίου θα πραγματοποιήσει την ατομική ανάλυση σύσταση σώματος και θα οργανώσει το αθλητικό εργαστήριο πάνω στη διατροφή και ενυδάτωση πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων και ειδικότερα για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο.

Θέσεις περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDAcmSfxMiHd-LSBtN0YFaejmgeepZ9w7Ij0Ms5RanbJRy0Q/viewform

Τηλ: 6975 022529, e-mail thomaspapav@gmail.com

www.facebook.com/atptraining

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version