Site icon runnfun.gr

Αθλητική γιορτή για τα παιδιά στην Αμοργό

Αθλητική γιορτή για τα παιδιά στην Αμοργό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αμοργό το διήμερο 8&9 Οκτωβρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση. Ο Δήμος Αμοργού με την υποστήριξη του Amorgos trail challenge και των Προεδρείων Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των σχολειών όλου του νησιού διοργάνωσαν για πρώτη φορά μια αθλητική πανδαισία για τα παιδιά τους.

Επίσημη καλεσμένη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη , η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου δρόμου που ασχολήθηκε αποκλειστικά με τα παιδιά του Δημοτικού όπως και τα μικρότερα που μάλλον το ευχαριστήθηκαν ακόμη περισσότερο. Αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο αθλητικό τους εαυτό και πέρασαν όλες τις αθλητικές δοκιμασίες με απόλυτη επιτυχία.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν, τα παιδιά της Αμοργού να μπουν στο πνεύμα του αθλητισμού με την καθοδήγηση της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας , ώστε να βάλουν βάσεις για ένα σπουδαίο αθλητικό μέλλον.

Στις δηλώσεις της, η  Ράνια Ρεμπούλη είπε πως «Θέλουμε να περάσουμε το πνεύμα του αθλητισμού στα παιδιά της Αμοργού αλλά και στους γονείς τους. Ήρθαμε εδώ ως καλεσμένοι του Δήμου Αμοργού (Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης), με αυτόν τον σκοπό , όπως επίσης συμφωνήσαμε για μια σειρά αντίστοιχων αθλητικών δράσεων, για να μην αφήσουμε τα παιδιά να ξεχαστούν και να τα κρατήσουμε σε εγρήγορση, και σε αγωνία μέχρι την επόμενη φορά.

Το αποκορύφωμα , ήταν το δρομικό κομμάτι της εκδήλωσης το San-ta Rifakia, που τα παιδιά έτρεξαν μία απόσταση 1.000 περίπου μέτρων με προορισμό την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Άννα Συνοδινού”, όπου τα περίμεναν δώρα και εκπλήξεις, από τον αγαπητό σε όλους “Αγιο Βασίλη”.

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μου, θα σας πω , πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και ήδη άρχισα να επεξεργάζομαι την επόμενη επίσκεψη στην Αμοργό. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ευκαιρία που μας έδωσαν και την εγκάρδια φιλοξενία. Καλές γιορτές σε όλους”.

Καλά Χριστούγεννα και από εμάς και ευχάριστες στιγμές για όλους μας».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version