Site icon runnfun.gr

Aρχίζουν οι Σύνοδοι της ΔΟΑ για το 2017

Πανέτοιμη για μία ακόμα χρονιά σπουδαίων εκπαιδευτικών δράσεων, είναι η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία που στις 7 Μαΐου εγκαινιάζει τις Συνόδους της για το 2017.

Η 14η Διεθνής Σύνοδος για Προέδρους και Διευθυντές Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών, πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου.

Στη Σύνοδο έχουν δηλώσει συμμετοχή 125 εκπρόσωποι Επιτροπών και Ακαδημιών από 90 χώρες και το ειδικό θέμα της, το οποίο θα αναπτύξουν 10 διακεκριμένοι ομιλητές, έχει τίτλο «Ολυμπιακό Κίνημα: Η διακυβέρνηση που βασίζεται στις Ολυμπιακές Αξίες».

Οι αφίξεις των μετεχόντων θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου και την επόμενη είναι προγραμματισμένο το ταξίδι για την Αρχαία Ολυμπία αλλά και η Τελετή Εναρξης στο Συνεδριακό Κέντρο.

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 11 Μαϊου με την Τελετή Λήξης και την επομένη οι ομιλητές και οι μετέχοντες θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Θα ακολουθήσει, η 12η Διεθνής Σύνοδος για Εκπαιδευτικούς Ανωτάτων Ιδρυμάτων Φυσικής Αγωγής που θα διεξαχθεί από τις 25 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version