Site icon runnfun.gr

Artemisio Mountain Running: Ο αγώνας της χαράς!

Artemisio Mountain Running: Ο αγώνας της χαράς! (video)

Γράφει και μοντάρει ο Γιάννης Αργυρόπουλος

Σε ένα όμορφο χωριό της Αργολίδας, την Κυριακή το πρωί, μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης για να τρέξουν όσοι άντεχαν και να περπατήσουν όσοι μπορούσαν , από τους πρόποδες του Αρτεμισίου μέχρι σχεδόν την κορυφή του.

Στο χωριό Καρυά σήμανε συναγερμός μέρες νωρίτερα. Οι γυναίκες του χωριού έβαλαν τα “δυνατά τους” για να καλύψουν τις ανάγκες των αθλητών και των επισκεπτών τους.

Οι διοργανωτές έφεραν ενισχύσεις και κάλυψαν τα πάντα. Γιατρός, διασώστες, εθελοντές, τροφοδοσία, φωτογράφοι, μουσική πανδαισία και χρονομέτρης, όλοι στην θέση τους.

Το κρύο είχε ηρεμήσει αρκετά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και ο καιρός είχε γλυκάνει. 260 αθλητές και αθλούμενοι λοιπόν, πήραν εκκίνηση από την πλατεία του χωριού στις 10 το πρωί.

Θα σταθούμε στο γεγονός , πως όλα κύλησαν ομαλά και δεν είχαμε κανένα απρόοπτο. Ανάμεσα στους επισκέπτες βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και Αντιπεριφεριάρχες επίσης που βοήθησαν στις απονομές .

Ένα μόνο παράπονο έχω να εκφράσω στους ντόπιους και ελπίζω να βρεθεί λύση γρήγορα. Το “καφέ της χαράς” μπορεί να γυρίστηκε στο χωριό, αλλά έναν καφέ δεν βρήκαμε να πιούμε.

Χωριανοί, γρήγορα σύσκεψη για να καλύψουμε το κενό.

Δείτε το βίντεο που σας φτιάξαμε για να προγραμματίσετε την “πορεία” σας:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version