Site icon runnfun.gr

Arla Protein Milk – Official Drink στο 8o Ladies Run

Ladies Run 2019

Το Αrla PROTEIN ήταν χορηγός για 2η χρονιά, ως official drink του 8ου Ladies Run, τον πιο πολύχρωμο, τον πιο γυναικείο, τον πιο stylish αγώνα της Ελλάδας!

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, έδωσαν ραντεβού στη Βουλιαγμένη, στην πανέμορφη και ανανεωμένη Astir Beach περισσότερες από 1.200 ladies σε έναν όμορφο αγώνα 5χλμ – για καλό σκοπό. Μαζί τους ‘έτρεξε’ και το Arla PROTEIN στηρίζοντας την προσπάθειά τους και δίνοντάς του την απαραίτητη ενέργεια για πριν αλλά και για την καλύτερη αποκατάσταση μετά τον αγώνα.

Η Αrla PROTEIN Running Team με περισσότερες από 20 συμμετοχές, έκανε μια άκρως επιτυχημένη εμφάνιση στον αγώνα με την πρέσβειρα του brand Κωνσταντίντα Γιαννοπούλου να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και να κερδίζει επάξια την πρώτη θέση και τον τίτλο της ‘Lady Run’ για το 2019. Η επιτυχία όμως της ομάδας δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζει με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο βάθρο του αγώνα από την επίσης πρέσβειρα του Αrla PROTEIN, την Στέλλα Αλεξανδρίδου!

Ladies Run 2019

Η κα Άντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Αrla Foods Hellas δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη χρονιά φέτος στηρίζουμε με το Αrla PROTEIN αυτόν τον αγώνα -γυναικεία υπόθεση για καλό σκοπό! Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα και τη Στέλλα μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, αλλά και σε όλες τις ladies που συμμετείχαν στον φωτεινότερο αγώνα τρεξίματος που έχει γίνει θεσμός. Διαβεβαιώνουμε όλες τις Ladies πως το Arla PΡΟΤΕΙΝ βρίσκεται δίπλα τους -εντός και εκτός αγώνων – για να αναπληρώνουν τις δυνάμεις τους καθημερινά με τον πιο φυσικό τρόπο!»

Μετά τον αγώνα η σειρά Arla PROTEIN περίμενε σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο όλες τις ladies και τους προσέφερε για να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σειράς αναπληρώνοντας τις δυνάμεις τους και κρατώντας τις πιο θηλυκές φωτογραφίες από το event με την 1η και 3η νικήτρια του αγώνα. Εκεί η Κωνσταντίνα και η Στέλλα συζήτησαν με αρκετές από τις συμμετέχουσες, τους εξήγησαν τη σημαντικότητα της λήψης φυσικής πρωτεΐνης μετά την άσκηση και τις ενέπνευσαν να ΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ και να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το τρέξιμο.

Η ανταπόκριση των ladies ήταν εντυπωσιακή και οι περισσότερες πέρασαν και ξαναπέρασαν από το χώρο του Arla PROTEIN για να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα της σειράς και έδωσαν ραντεβού με το brand για στον αγώνα του 2020!

Ladies Run 2019

Arla PROTEIN με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά αποτελεί μια πλήρη προϊοντική σειρά που περιλαμβάνει ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος, τυρί cottage και κίτρινο τυρί σε φέτες με μόνο 5% λιπαρά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για αθλητές αλλά και όλους τους πρωταθλητές της καθημερινότητας που στοχεύουν σε έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Photo credits: Nikos Karanikolas @karanikolas

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας:

Στο site www.arlafoods.gr

instagram; @arlaproteingr

facebook: Arla Greece

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Ladies Run 2019

Ladies Run 2019

Ladies Run 2019

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version