Site icon runnfun.gr

Άπιαστη η Τζαμαϊκανή Τόμπσον πήρε το χρυσό στα 100 μέτρα! (vid)

epa05482624 Elaine Thompson of Jamaica celebrates after winning the women's 100m final of the Rio 2016 Olympic Games Athletics, Track and Field events at the Olympic Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 13 August 2016. EPA/FRANCK ROBICHON

Πριν τον τελικό είχε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Η Ιλέιν Τόμπσον επιβεβαίωσε την κυριαρχία της με το χρυσό στα 100 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό η 24χρονη Τζαμαϊκανή ξεκίνησε πολύ καλά από τα πρώτα μέτρα. Η Φρέιζερ Πράις, που κυνηγούσε το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς, προσπάθησε να την φτάσει αλλά περιορίστηκε στην τρίτη θέση.

Ασημένιο μετάλλιο για την Αμερικανίδα Τόρι Μπόουι.

Τόμπσον: Δεν το πίστευα… 

Σούπερ η Τόμπσον, που κατάφερε να «εκθρονίσει» την Πράις, που ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού: «Δεν το πίστευα κι εγώ η ίδια. Πέρασα πρώτη τη γραμμή του τερματισμού και δεν κατάλαβα τι έγινε. Χρειάστηκα μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω πως είχα νικήσει την Σέλι και ήμουν εγώ η νικήτρια», δήλωσε μετά το τέλος της κούρσας η 24χρονη Τόμπσον και συμπλήρωσε: «Η Τζαμάικα έχει πολλές καλές σπρίντερ και είμαι ευτυχισμένη που κατάφερα να κερδίσω το χρυσό».

Από την πλευρά της η 29χρονη Πράις αναγνώρισε την αξία της Τόμπσον: «Ηθελα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Η Ιλέιν ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και δίκαια πήρε το χρυσό. Χαίρομαι γι’ αυτήν, αλλά και για το γεγονός ότι το χρυσό παρέμεινε στην Τζαμάικα».

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version