Site icon runnfun.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή εργασιακού αθλητισμού

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων θα αρχίσουν αύριο (6/10), στο Ολυμπιακό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου και στο Άλσος Βεΐκου, οι «6οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού».

Η διοργάνωση, η οποία προάγει τον αθλητισμό στους χώρους εργασίας, θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου και αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από δεκάδες εταιρείες και οργανισμούς της χώρας.

Αυτή τη χρονιά θα διεξαχθούν αγώνες σε 10 αθλήματα, τέσσερα ομαδικά (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5Χ5, μπάσκετ 3Χ3, μπιτς βόλεϊ 3Χ3) και έξι ατομικά (τένις, πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ, σκάκι, darts και αγώνα δρόμου). Στο μπόουλινγκ θα υπάρχουν αγώνες και σε ατομικό και σε ομαδικό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υψηλών προδιαγραφών και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν παρέα με συναδέλφους τους και να περάσουν ένα ευχάριστο αθλητικό τριήμερο.

«Είναι η 6η χρονιά που διοργανώνουμε τους αγώνες. Θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικό χώρο από τους προηγούμενους και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Γαλατσίου για τη φιλοξενία τους στο Άλσος Βεΐκου. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό χώρο που συνδυάζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις με αυτές της αναψυχής και οι γονείς μπορούν να πάρουν και τα παιδιά τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Αυτή τη χρονιά, τον θεσμό τον αγκάλιασαν και νέες εταιρείες – μέλη και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), Νίκος Κερασοβίτης.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων από τους αθλούμενους θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου (14.00). Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη γιορτή των απονομών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου (14.00), στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων είναι το Sportcamp, το προπονητικό κέντρο που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων.

Ενδεικτικές συμμετοχές από εταιρείες και οργανισμούς στους αγώνες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Φουρλή, Cosmote – Evalue, Παπαστράτος, CMM, Latsis Shipping Ltd, Ελληνικά Πετρέλαια, Revoil, Media Strom, Mednet, TUV Austria, Ελληνικά Χρηματιστήρια κ.α.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version