Site icon runnfun.gr

Άνοιγμα εγγραφών 1ου Virtual Αγώνα για τη Δωρεά Οργάνων

Άνοιγμα εγγραφών 1ου Virtual Αγώνα για τη Δωρεά Οργάνων

AONM (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ & ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ – www.aonm.gr ) προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και μας καλεί όλους, όπου και αν βρισκόμαστε, να τρέξουμε σε όποια από τις διαδρομές του αγώνα θέλουμε και να μεταδώσουμε παντού την ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ.

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και αλτρουισμού, καθώς και τη βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της Μεταμόσχευσης. Η Μεταμόσχευση αποτελεί ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ για χιλιάδες ασθενείς συνανθρώπους μας.

Η υιοθέτηση και η διάδοση της ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ είναι μια πράξη η οποία βασίζεται στην ανιδιοτέλεια, τον ανθρωπισμό και την αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ο πρώτος Virtual αγώνας που διοργανώνει η ΑΟΝΜ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 έως και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση, θα πρέπει αρχικά να κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και στη συνέχεια να τρέξει σε όποια από τις διαδρομές του αγώνα όσες φορές θέλει.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version