Site icon runnfun.gr

Άνετη η Παπαχρήστου με ένα άλμα έφυγε για τον τελικό!

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκλήρωσε την παρουσία της στον προκριματικό του τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χρειάστηκε μόλις ένα άλμα στα 14,00 μ. (-,04) για να πάρει την απευθείας πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος. Η πρωταθλήτρια μας έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση την Κυριακή να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή της Παπαχρήστου σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.  Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι προέρχεται από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πόρτλαντ, αλλά και από εξαιρετικές εμφανίσεις στη διάρκεια της θερινής σεζόν, με καλύτερη όλων αυτή της Φιλοθέης, όπου προσγειώθηκε στα 14,73 μέτρα.

Συνολικά έξι αθλήτριες έπιασαν το όριο των 14,00 μ. με την  Πολωνέζα Αννα Γιαγκάκιακ Μιχάλσκα να “προσγειώνεται” στα 14,33 μ. και την Γερμανίδα Τζένι Ελμπε να ακολουθεί με με 14,24 μέτρα. Η Παπαχρήστου προκρίθηκε με την έκτη επίδοση.

Καλό ξεκίνημα για την Υφαντίδου στο έπταθλο

Πολύ καλά ξεκίνησε την προσπάθειά της στο έπταθο η Σοφία Υφαντίδου, στην τρίτη ημέρα της διοργάνωσης στο βροχερό Αμστερνταμ. Οι αθλήτριες ξεκίνησαν το διήμερο της δράσης με τα 100 μ. εμπ., με την Ελληνίδα να τερματίζει τέταρτη στην δεύτερη σειρά με 13.79, επίδοση κοντά στο φετινό της 13.74. Η βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία είναι το χαρακτηριστικό της τρίτης ημέρας των αγώνων και αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Το επόμενο αγώνισμα του επτάθλου είναι το ύψος, ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας οι αθλήτριες θα έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στη σφαιροβολία και τα 200 μέτρα.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version