Site icon runnfun.gr

Αναβολές αγώνων σε στεριά και θάλασσα εξαιτίας του “Ξενοφώντα”

Αναβολές αγώνων σε στεριά και θάλασσα εξαιτίας του "Ξενοφώντα"

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο αγώνας τριάθλου της Κυριακής, εξέδωσε η Transition Sports. Ο “Ξενοφώντας” δείχνει και το… αντιαθλητικό πρόσωπό του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και άλλοι αγώνες στην περιοχή της Αττικής, όπως το Race for the Cure που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, όσο και ο Saling Marathon, o ιστιοπλοϊκός αγώνας που θα γινόταν στον Πειραιά.

Επίσης έχει ακυρωθεί το Skiathos Trail Run και ο 12ος Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού και ο ερασιτεχνικός τριαθλητικός αγώνας “Υπερκοπέλι” που γίνεται στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Transition για το Τρίαθλο στον Σχινιά:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα μας της Κυριακής, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τον ‘Ξενοφώντα’  ανατρέπονται συνεχώς σε μία άνευ προηγουμένου διακύμανση για τα δεδομένα της εποχής!

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η εμπειρία μας στον καιρό του Σχινιά μετράει δεκαετίες αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας, ωστόσο οι τρέχουσες συνθήκες είναι πρωτοφανείς από άποψη σταθερότητας των προβλέψεων, με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι στη λήψη της παραπάνω απόφασης.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι κυρίαρχο μέλημά μας σε κάθε διοργάνωση είναι η ασφάλεια των αγώνων, οπότε δεν παίρνουμε ούτε το πιο μικρό σχετικό ρίσκο, λαμβάνοντας υπόψη  επίσης και το γεγονός ότι λόγω των εξαιρετικά αντίξοων αυτών συνθηκών δεν θα μπορέσουμε εκ των πραγμάτων να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες που θα θέλαμε.

Σε επόμενη ενημέρωσή μας θα ανακοινώσουμε την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version