Site icon runnfun.gr

Ακολούθησε τις προπονήσεις της XTERRA Greece

Ακολούθησε τις προπονήσεις της XTERRA Greece

Η XTERRA Greece προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να είναι σωστά προετοιμασμένοι για το XTERRA World Championship την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν  στις διαδρομές του ποδηλάτου και του τρεξίματος στην μαγευτική Βουλιαγμένη.  Από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή μέχρι τη μεγάλη στιγμή της εκκίνησης στις 21 Απριλίου 2019 .

Το αθλητικό ραντεβού δίνεται στις 10:00 μπροστά από το ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites( Πανος 8 και Χλόης, Βουλιαγμένη)

Σκοπός των XTERRA προπονήσεων είναι να δοθεί η  ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν την προπόνηση ποδηλασίας και τρεξίματος στις διαδρομές του αγώνα για την καλύτερη προετοιμασία τους πριν το μεγάλο Off Road Τρίαθλο, το XTERRA World Championship  που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλιαγμένη 20-21 Απριλίου 2019.

XTERRA Greece Championship

Το XTERRA Greece Championship αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA και συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.).

Στόχος της διοργάνωσης για το 2019, είναι να καταγράψει νέο ρεκόρ συμμετοχών  και να δώσει την δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμη περισσότερους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης, με τη σφραγίδα της XTERRA.

Η διοργάνωση ενταγμένη στη φιλοσοφία της TRIMORE Multisports Tour  θα είναι ένα διήμερο με ξεχωριστές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, με έμφαση στα παιδιά. Μια γιορτή  ψυχαγωγίας και σπορ.

Πληροφορίες: www.xterragreece.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version