Site icon runnfun.gr

Agios Nikolas Cliff Diving 2019- Tο κορυφαίο αθλητικό σόου του καλοκαιριού

Agios Nikolas Cliff Diving 2019- Tο κορυφαίο αθλητικό σόου του καλοκαιριού

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019». Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης των προηγούμενων ετών, το διεθνές event του καλοκαιριού, αποτελεί σημαντική στάση της INFINITE DROP.

Δεκαεννέα κορυφαίοι αθλητές από διάφορες χώρες (ΛουξεμβούργοΕλβετίαΗνωμένο ΒασίλειοΡουμανίαΙσπανίαΗνωμένες Πολιτείες ΑμερικήςΡωσίαΒραζιλίαΓερμανίαΟυκρανίαΑυστραλία) θα βρεθούν στον Άγιο Νικόλαο για να διαγωνιστούν, και να μας χαρίσουν ένα φαντασμαγορικό σόου που κόβει την ανάσα.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η INFINITE DROP, που διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την διεθνή αυτή διοργάνωση σας προσκαλούν και σας υπόσχονται ένα αθλητικό γεγονός που θα παρακολουθήσετε με αμείωτο ενδιαφέρον, πλαισιωμένο από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις υψηλού επιπέδου που ανταγωνίζονται επάξια διεθνείς διοργανώσεις. Η Λίμνη Βουλισμένη πέραν του ότι αποτελεί τη φυσική αθλητική εγκατάσταση για την διεξαγωγή ενός τέτοιου αθλήματος, θα αποτελέσει ταυτόχρονα και το φυσικού κάλλους ανοιχτό πολιτιστικό χώρο για τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την τελετή έναρξης και θα διαρκέσουν έως και την λήξη της, με την απονομή των βραβείων.

Όπως και τις περασμένες χρονιές, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι εκμάθησης καταδύσεων, για παιδιά, όπου θα μάθουν πώς να μπαίνουν σωστά στο νερό. Μοναδική προϋπόθεση να γνωρίζουν κολύμπι.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version