Site icon runnfun.gr

Άφησε υποσχέσεις ο Καραλής – Έβδομος ο Φιλιππίδης στο Μπέρμιγχαμ

Άφησε υποσχέσεις ο Καραλής - Έβδομος ο Φιλιππίδης στο Μπέρμιγχαμ

Εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ ανδρών πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Ξεκίνησε… ζεστός

O νεαρός αθλητής πέρασε με επιτυχία τα 5.80 μέτρα τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του κόσμου. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου άφησε υποσχέσεις για το μέλλον με την εμφάνισή του.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5.45 μέτρα που πέρασμε με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια πέρασεμε την πρώτη τα 5.60 μέτρα και με τη δεύτερη τα 5.75 μέτρα. Ο νεαρός αθλητής δοκίμασε και στα 5.80 τα οποία πέρασε με την πρώτη σημειώνονοντας ατομικό ρεκόρ και νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Στη συνέχεια δοκίμασε στα 5.85 μέτρα και στα 5.90 μέτρα για το παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων αλλά δεν τα κατάφερε.

7ος ο Φιλιππίδης

Στον ίδιο αγώνα ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την έβδομη θέση. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα πέρασε με τη δεύτερη τα 5.45 μέτρα και με την πρώτη τα 5.60 και 5.70 μέτρα. Στη συνέχεια είχε μια άκυρα στα 5.80 ύψος και το οποίο άφησε στη συνέχεια. Ολοκλήρωσε τον αγώνα του με δύο άκυρες προσπάθειες στα 5.85 μέτρα

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version