Site icon runnfun.gr

4ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ Αθήνα 2017 – BEST BUDDIES GREECE

Το Σάββατο 27 Μαΐου, 2017 στις 10:00 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος τα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece πραγματοποιούν για 4η συνεχόμενη χρονιά, τον «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΦΙΛΙΑΣ-Αθήνα 2017».

Τα Best Buddies Greece αναπτύσσονται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2011. Η οργάνωση ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Best Buddies Greece προάγει τη φιλία ως φυσικό τρόπο κοινωνικοποίησης, μεταξύ ΕΝΟΣ εθελοντή και ΕΝΟΣ ΑμεΑ. Όραμα μας είναι η κοινωνική αλλαγή μέσω της κοινωνικής ένταξης των ΑμεΑ.

Για να φτάσουμε στην πραγματοποίηση του οράματός μας κάνουμε βήματα, πραγματικά και κυριολεκτικά, πραγματοποιώντας τα τελευταία χρόνια τον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΦΙΛΙΑΣ που γίνεται σε πολλές γωνιές του πλανήτη και έχει γίνει θεσμός και στη χώρα μας. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα κοινωνικής ένταξης των ΑμεΑ και αποδοχής της διαφορετικότητας. Η δράση πραγματοποιείται φέτος με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, της ΕΥΔΑΠ και της εταιρείας STOP- Personal Protective Equipment.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν αυθόρμητα και χωρίς άλλη υποχρέωση, σε αυτή την ανοιχτή δράση ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα διαφορετικότητας. Θα ξεκινήσουμε τον «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΦΙΛΙΑΣ» από το σιντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος και θα τερματίσουμε στο Μοναστηράκι (μέσω του πεζόδρομου της Ερμού).

«Με κάθε βήμα, αλλάζεις μια ζωή!!»

Register: www.bestbuddiesgreece.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version