Site icon runnfun.gr

4ο Authentic Big Blue : Ραντεβού το Σεπτέμβριο του 2021

4ο Authentic Big Blue : Ραντεβού το Σεπτέμβριο του 2021

Αγαπητοί φίλοι της Αμοργού και της ελεύθερης κατάδυσης με σεβασμό στην δημόσια υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, σας ενημερώνουμε πως το 4o Authentic Big Blue δεν θα διεξαχθεί.

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία κατοίκων, επισκεπτών και αθλητών, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε τη φετινή διοργάνωση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο του 2021. Με την​ πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά, θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας καλωσορίσουμε όπως ακριβώς σας αξίζει και όπως εμείς θέλουμε.
Η Αμοργός θα σας περιμένει πάντα, για να σας δείξει το αυθεντικό μέρος που επιλέχθηκε ως το «απόλυτο μπλε» για τα γυρίσματα της ταινίας «LE GRAND BLEU», για να δοκιμάσετε μία μοναδική εμπειρία κατάδυσης στον καθαρό και ασφαλή βυθό της αλλά και για να απολαύσετε την ελληνική φιλοξενία. Ως τότε μείνετε ασφαλείς και συντονισμένοι για όσα μοναδικά και αυθεντικά θα γίνουν στο Authentic Big Blue του 2021.
Οι εγγραφές είναι ανοιχτές μόνιμα και όποιος αθλητής ή αθλήτρια εγγραφεί ως τέλος του χρόνου για τον Σεπτέμβριο του 2021,προσφέρουμε ειδική προσφορά το παράβολο συμμετοχής στην τιμή των 200 ευρώ.

Οργανωτική Επιτροπή Authentic Big Blue

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version