Site icon runnfun.gr

3rd Trimore Syros Triathlon: Εντυπωσιακή κολυμβητική πρεμιέρα (vid+pics)

3rd Trimore Syros Triathlon: Εντυπωσιακή κολυμβητική πρεμιέρα (vid+pics)

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα για το 3rd Trimore Syros Triathlon ξεκίνησε με τους κολυμβητικούς αγώνες των 5,5, των 3,5 χιλιομέτρων και των 500 μέτρων.

Με εκκίνηση από διαφορετικές αφετηρίες, οι αθλητές της μεγάλης απόστασης ξεκίνησαν από τη Φάμπρικα, αυτοί των 3,5 χλμ από το Αχλάδι, τερμάτισαν στην παραλία του Μέγα Γιαλού, εκεί που πραγματοποιήθηκε και ο “μικρός” αγώνας των 500 μέτρων.

Οι περίπου 200 κολυμβητές, ένιωσαν την ασφάλεια που τους πρόσφερε η διοργάνωση και απόλαυσαν τις διαδρομές, όπως άλλωστε δήλωναν και οι ίδιοι στον τερματισμό.

Ο Νίκος Σημαντήρας και η Βίκυ Κουβέλη ήταν οι μεγάλοι νικητές στην απόσταση των 5,5 χλμ, ενώ στα 3,5 χλμ, πρώτευσαν οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Κέλλυ Μπήχτα.

Στα 500 μέτρα πρώτη θέση και γενικής κατέκτησε η Γεωργία Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος άνδρας ήταν ο Κωνσταντίνος Χατζηδάκης.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα με τους χρόνους ΕΔΩ

Γεμάτο πρόγραμμα με παράλληλα event σε όλο το νησί

Μετά τους τερματισμούς ξεκίνησε το fun κομμάτι με τους αθλητές να απολαμβάνουν τα ευεργετικά αποτελέσματα της Yoga.

Στη συνέχεια η δράση μεταφέρθηκε στην παραλία Γαλλησσάς, όπου το Aqua Aerobic έκανε την παραλία ολόκληρη να βρει… ρυθμό και παράλληλα να γυμναστεί.

Λίγο αργότερα σε άλλο σημείο της παραλίας, είχαμε παράλληλη δράση με Yoga για τους πιο ήσυχους και Water Triathlon για τους πιο ανήσυχους, όπου την παράσταση έκλεψαν τα SUP που για άλλη μια φορά κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι αθλητές κολύμπησαν, έκαναν SUP και έτρεξαν στην άμμο στο event που έκλεισε το αγωνιστικό κομμάτι.

Το απόγευμα είχαμε ομιλίες στο Θέατρο Απόλλων και το πρόγραμμα της ημέρας έκλεισε με την ενημέρωση για το τρίαθλο και φυσικά το pasta party.

Παρακολουθήστε τη δράση του 3rd Trimore Syros Triathlon μέσα από τα social media του runnfun.gr σε instagram και facebook

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version