Site icon runnfun.gr

2η στην κατηγορία της στο Gloria Ironman 70.3 στην Τουρκία η Μάνια Μπικόφ!

Εντάξει, περισσότερο της αρέσει να την μνημονεύουν για την προσφορά της στη Λέσβο όπου έχει υποδεχθεί μαζί με την ομάδα της Lifeguard hellas, χιλιάδες πρόσφυγες, όμως, η Μανία Μπικόφ, αν και σχετικά νέα στο άθλημα, σπάει τα κοντέρ και στο τρίαθλο.

Τελευταία μεγάλη της επιτυχία η 2η θέση στο Gloria Ironman 70.3 την Κυριακή στην Αττάλεια. Η Μανία είχε καλές διαδρομές στο ποδήλατο και στην κολύμβηση, όχι τόσο καλή στο τρέξιμο, όπως έγραψε και η ίδια στο facebook.

Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια, αν και η ίδια τονίζει ότι η μεγαλύτερή της επιτυχία είναι που βρίσκεται στην καλύτερη 10άδα για το έργο της στη διάσωση σε παγκόσμιο επίπεδο, στον διεθνή οργανισμό ” The International Maritime Rescue Federation” για τη σπουδαία δουλειά που έκανε με την ομάδα της Lifeguard hellas στη Λέσβο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lifeguard hellas είχε συνεργασία με τους διοργανωτές του αγώνα Gloria Ironman 70.3 στην Τουρκία σαν επικεφαλής ασφάλειας για τους αθλητές, μια συνεργασία που πιθανότατα θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version