Site icon runnfun.gr

Ματ Ντέϊμον και Μπεν Άφλεκ ψάχνουν υποψήφιους για το reality “O δρομέας”

O Ben Affleck και Matt Damon ξεκίνησαν το κάστινγκ ψάχνοντας ανθρώπους να εμφανίζονται στο reality show που ετοιμάζουν με τίτλο: “Ο δρομέας” (The Runner).

Οι διαγωνιζόμενοι ανταγωνίζονται για ένα βραβείο 1 εκατ. δολαρίων σε μια «κούρσα προς άγνωστη πόλη», ενώ προσπαθούν να αποφύγουν τον εντοπισμό.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο το τρέξιμο θα είναι μέρος του The Runner, αλλά οι στη λίστα των απαιτήσεων για τους υποψηφίους συμμετέχοντες το τρέξιμο βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των δεξιοτήτων που πρέπει να έχουν.

Κάθε υποψήφιος “θα πρέπει να είναι σε καλή φυσική και πνευματική κατάσταση και είναι σε θέση να ανταγωνιστεί σε μια υψηλής έντασης 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα δοκιμασία-απόκρυψη σε όλη τη χώρα (σ.σ. Αμερική)

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν μια σειρά από προκλήσεις με βάση τις δεξιότητες, σωματικές και πνευματικές που θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικές (π.χ. τρέξιμο, αναρρίχηση, ανύψωση, μαθηματικά, οδήγηση, επίλυση γρίφων, αϋπνία κ.α.)

Το reality θα κινηματογραφηθεί από 27 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να είναι τουλάχιστον 21 ετών, έχουν μια έγκυρη άδεια οδήγησης και να είναι “έξυπνοι, σε καλή κατάσταση, και χωρίς δεσμεύσεις”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Ο ίδιος ο Ματ Ντέϊμον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι δρομέας. Ολοκλήρωσε ένα ημιμαραθώνιο τον περασμένο μήνα με την επωνυμία Matthew Greenleaf σε 1:58:05.

Για του λόγου το αληθές δείτε το tweet.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version