Site icon runnfun.gr

Ζήσε το SwimRunHydra με την δύναμη του swimmingshop.gr

Ζήσε το SwimRunHydra με την δύναμη του swimmingshop.gr

Το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα μια μοναδική διοργάνωση. Το SwimRunHydra έρχεται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Για να συμμετέχεις σε μια τόσο απαιτητική διοργάνωση μαζί με το ζευγάρι σου πρέπει να είσαστε και σωστά προπονημένοι και να έχετε ότι χρειάζεται για να τρέξετε και να κολυμπήσετε δεμένη στον φθινοπωρινό Αργοσαρωνικό.

Στο  swimmingshop.gr  μπορείτε να βρείτε στολές και αξεσουάρ για να απολαύσετε αλλά και να είσαστε ανταγωνιστικοί στη μοναδική εμπειρία του SwimRunHydra.

 MENS SWIM-RUN VERSA

Η στολή αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο κατά παραγγελία από τις 17/10/18. Μπορείτε να προπαραγγείλετε το προϊόν αυτό μέχρι τις 7/10/18 και να να κερδίσετε έκπτωση 22%. Ο σχεδιασμός της Versa και το Neo-Breathe™ fabric υλικό, επιτρέπουν στον αθλητή να τρέχει με άνεση αλλά να μην χάνει θερμότητα στην κολύμβηση. Συνοδεύεται από ξεχωριστά μανίκια νεοπρέν. Το φερμουάρ είναι μπροστά ώστε να μπορεί εύκολα ο χρήστης να το ανοίγει. Διαθέτει δυο εσωτερικές τσέπες και μία μεγάλη εξωτερική οπίσθια θήκη με φερμουάρ.

Μόνο για τους αναγνώστες του runnfun.gr η τιμή προσφοράς ισχύει μέχρι 14/10 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version