Site icon runnfun.gr

Ζήσε Περισσότερα στο XTERRA Greece Championship, μια ξεχωριστή – συναρπαστική αθλητική εμπειρία!

Ζήσε Περισσότερα στο XTERRA Greece Championship, μια ξεχωριστή - συναρπαστική αθλητική εμπειρία!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το 7ο XTERRA Greece Championship. Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας Off Road Τριάθλου, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο ενός διήμερου event που θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου.

Το XTERRA Greece Championship, μέρος του European και World Tour συμπληρώνει 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας και θα φιλοξενηθεί για 4η φορά στο μαγευτικό Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.).

Η Βουλιαγμένη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για την παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση και οι διαδρομές της αποτελούν ξεχωριστή πρόκληση για κάθε τριαθλητή, έχοντας πιστοποιηθεί από την τεχνική διεύθυνση της XTERRA. Ένα γρήγορο, συναρπαστικό και με απίστευτη θέα τερέν, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους επιλέξουν να το ζήσουν.

Η διοργάνωση φιλοδοξεί να εκτοξεύσει τον αριθμό των συμμετοχών, με κορυφαίους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο και ασφαλώς επεκτείνοντας τους Off Road τριαθλητές της Ελλάδος.

Το 2018 οι μοναδικοί αθλητές ξεπέρασαν τους 420 σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα αθλητές από 30 χώρες του κόσμου, 37 Elite/PRO και συνολικά 170 αθλητές από το εξωτερικό καθώς και εκατοντάδες Έλληνες.Οι Elite/PRO αθλητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης και τις ομορφιές της Ελλάδας, και έχοντας ανανεώσει το ραντεβού τους για το 2019, λειτουργούν πλέον ως πρεσβευτές της Ελλάδος στο εξωτερικό.


Το XTERRA Greece Championship είναι η πιο ολοκληρωμένη αθλητική εμπειρία. Γύρω από το κεντρικό αθλητικό γεγονός, χτίζεται με γνώση και υψηλό επίπεδο από την TRIMORE Multisports TOUR, ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί και την οικογένεια.

Προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του Off Road τριάθλου μέσα από δραστηριότητες για το σώμα και το πνεύμα, συμμετέχοντας σε μια πανδαισία συναισθημάτων. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 20. Απριλίου το πρωϊ στο Cross Aquathlon, μια γρήγορη, συναρπαστική και ακίνδυνη εκδοχή του XTERRA Experience καθώς και στο φανταστικό Lazer Run, μια επίσης ξεχωριστή εκδοχή έμπνευσης και παρακίνησης στο Μοντέρνο Πένταθλο. Παράλληλα, σκάκι, yoga, aqua aerobic, ποδηλατική βραδυπορεία, SUP Experience και άλλες εκπλήξεις, θα κάνουν το Σάββατο μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Το XTERRA Greece, προσφέρει στο νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountainbike, 10km ορεινό τρέξιμο και την Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountainbike, 5km ορεινό τρέξιμο.

Και στις δυο αποστάσεις μπορούν να συμμετέχουν ομάδες σκυταλοδρομίας, αποτελούμενες από 2 ή 3 αθλητές / αθλήτριες.

Το τρίαθλο αποτελεί τα τελευταία χρόνια το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα, το οποίο συνδυάζει την κολύμβηση με την ποδηλασία και το τρέξιμο, σε μια συνεχή εναλλαγή των αθλημάτων. Πρόκειται για τα 3 πιο δημοφιλή αθλήματα με στα οποία όλα τα παιδιά δαπάνησαν τα πρώτα τους χρόνια. Το XTERRA Off road Triathlon είναι η πλέον συναρπαστική μορφή του τριάθλου, που κερδίζει όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας τους ανθρώπους περισσότερο κοντά στη φύση.

To σύνθημα του XTERRA είναι το Live More, ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να εξερευνήσουν, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν.
Φέτος η διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την Έντονη διαδραστική παρουσία και υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Χορηγοί και αρωγοί: Ford Μotor Hellas, Omnicraft και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και Αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ. Αθλητικός χορηγός Arena – Saucony

Ο κορυφαίος στον κόσμο και μοναδικός στην Ελλάδα αγώνας τριάθλου εκτός δρόμου, έρχεται στις 20 & 21 Απριλίου 2019 στην πλαζ της Βουλιαγμένης, στις πανέμορφες διαδρομές της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Μια μοναδική ευκαιρία για τον κάθε ένα, ανάμεσα στους καλλίτερους του κόσμου, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να ζήσει κάτι μοναδικό!

www.xterragreece.com
FB: xterragreece
Instagram: @greecexterra

Έντονη διαδραστική παρουσία και υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στην κορυφαία διοργάνωση Off Road triathlon, XTERRA Greece championship.
Φέτος στο πλευρό μας στο 7ο XTERRA GREECE έχουμε τον ΓΕΡΜΑΝΟ, το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποστηρίζει δυνατά την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν ένα πιο υγιή και active τρόπο ζωής. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που υποστηρίζει την παραπάνω φιλοσοφία και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υλοποιεί βιωματικές δράσεις μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να έρθει το κοινό σε επαφή με την τεχνολογία και το wellbeing. Γνωστοί instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες –αθλητές και μη- σε workouts yoga, pilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής και life coach. Διαδράσεις με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις ενισχύουν την εμπειρία συμμετοχής του κοινού στη διοργάνωση.

Η Ford Motor Hellas υποστηρίζει την κορυφαία διοργάνωση Off Road Triathlon, XTERRA Greece championship

Οι αθλητές και οι θεατές της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα της Ford που διαθέτουν τον ίδιο, δυναμικό και περιπετειώδη χαρακτήρα του XTERRA. Με μότο «Go Further» η Ford κυριαρχεί στους δρόμους καθιστώντας την ασφαλή οδήγηση απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε επίσημος χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης Off Road triathlon, XTERRA Greece Championship.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» . Η εταιρεία Βίκος είναι η νούμερο 1 ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα! Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και επενδύει στην καινοτομία με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα ΜΟΝΑ με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Αθλητικός Χορηγός της XTERRA Greece
Η Arena, μία από τις μεγαλύτερες φίρμες κολυμβητικού εξοπλισμού στον κόσμο και Αμερικάνικη εταιρεία αθλητικών παπουτσιών και ρούχων Saucony που πρεσβεύει ότι: μια καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε εμείς για τρέξιμο, όμως μια ΥΠΕΡΟΧΗ μέρα είναι εκείνη που εμπνέουμε και κάποιον άλλο να τρέξει!

Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑ
Θεματοφύλακας της ασφάλειας των αθλητών στις XTERRA διοργανώσεις και για το 2019, οι Ασφάλειες Μινέττα που ασφαλίζει ότι αξίζει και είναι μια από τις παλαιότερες Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα (1973) και με μεγάλη ευαισθητοποίηση στον τομέα του αθλητισμού!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version