Site icon runnfun.gr

Ζερβάκης και Γκελαούζος για τη… ρεβάνς στον Μαραθώνιο Κρήτης!

8οςΗμιμαραθώνιος Αθήνας & 5ο Δ|Υ|Ο FORUM: Δύο παράλληλες γιορτές υγείας, στο κέντρο της πόλης

Ο Γιάννης Ζερβάκης και ο Κώστας Γκελαούζος συγκλόνισαν πριν από λίγο καιρό με τον γκραν γκινιόλ τερματισμό τους στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αθλητής Γιάννης Ζερβάκης ήταν ο νικητής με 1:09:03, ενώ ο Κώστας Γκελαούζος ακολούθησε ένα δευτερόλεπτο αργότερα με 1:09:04 σε μια φανταστική μάχη που απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στον τερματισμό, αλλά και όσοι παρακολούθησαν τη μάχη από την τηλεόραση.

Σε μια άτυπη… ρεβάνς οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στην ίδια αφετηρία στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου της Κρήτης.

Όπως καταλαβαίνετε οι δύο αθλητές, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές σε αγώνες, άλλωστε είναι φίλοι και ο ένας εκτιμά πολύ τον άλλο.

Για τον Μαραθώνιο Κρήτης, ωστόσο, και την Οργανωτική Επιτροπή η παρουσία των δύο κορυφαίων αθλητών στη διοργάνωση του Νησιού, είναι ιδιαίτερα τιμητική, όπως τονίζεται και σε ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: https://crete-marathon.gr/gr/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version