Site icon runnfun.gr

Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο τρέχοντας στο «Πεδίο Άρεως»

Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο τρέχοντας στο «Πεδίο Άρεως»

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ  ΆΡΕΩΣ», σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Αττικής μας καλούν την 1η Αυγούστου 2018 να τρέξουμε Πάρκο του Πεδίου Άρεως, με εκκίνηση 19:30.

Διαδρομή: Εκκίνηση Άγαλμα Κων/νου, πρώτη στροφή δεξιά περνάμε από το Άγαλμα της Αθηνάς, Αγ. Χαράλαμπο, Αγ Ταξιάρχες με το άγαλμα του Υψηλάντη, δεξιά στον πανέμορφο δρόμο με τις προτομές των Ηρώων του 1821, αριστερά μικρό στρωμένο χωμάτινο κομμάτι.

Θα είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε διαδρομή, χωρίς κανένα κόστος για τον συμμετέχοντα.

Οι Αθηναίοι Δρομείς ανταποκρίνονται και στο αίτημα των αθλουμένων για μη ανταγωνιστική εκδήλωση. Δεν θα υπάρχει λοιπόν χρονομέτρηση και βραβεύσεις των πρώτων. Θα υπάρχει χώρος φύλαξης των πραγμάτων των αθλητών. Όποιος έχει γραφτεί μέχρι το μεσημέρι της 31/7/2018 θα δικαιούται Τεχνικό T-shirt προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.

Εγγραφέςhttps://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1532523711800-f81a964a-9e4a

Στο πλευρό των θυμάτων της πυρκαγιάς

Την ημέρα του αγώνα και ώρες 18:00-19:00  θα συγκεντρωθούν και τα αναγκαία αγαθά για τους πάσχοντες από την καταστροφή που υπέστη η πατρίδα μας από την πύρινη λαίλαπα.

Αναγκαία αγαθά που μπορείτε να φέρνετε είναι:

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version