Site icon runnfun.gr

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 3ο PeopleRun στο Κτήμα Συγγρού

Το People Greece (print & digital), σε συνεργασία με το Κτήμα Συγγρού, διοργανώνει ένα μεγάλο αθλητικό / επιμορφωτικό / διασκεδαστικό event για όλη την οικογένεια. Στo PeopleRun μπορείτε να απολαύσετε έναν μεικτού terrain αγώνα γεμάτο ενέργεια και δυνατές στιγμές-σε έναν καταπράσινο χώρο στο κέντρο της Αθήνας – ενώ μαθαίνετε τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή σας.

Το event του PeopleRun περιλαμβάνει χρονομετρημένο αγώνα μεικτού terrain 4 και 8 χιλιομέτρων, αγώνα για παιδιά κάτω από 12 χρονών ανά ηλικία, επιμορφωτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και παράλληλες δράσεις (πριν και μετά τον αγώνα) σε συνεργασία με τους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς και live performances!

Απολαύστε μοναδικές στιγμές στο 3ο PeopleRun μαζί με τα παιδιά σας!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Πρόγραμμα 1: Γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών & τη σύγχρονη μελισσοκομία, από ειδικούς

• Ενημέρωση για την παραδοσιακή και σύγχρονη μελισσοκομία / γνωριμία με τον κόσμο των μελισσών
• Ενημέρωση από ειδικούς για τη διαδικασία συλλογής, επεξεργασίας και συσκευασίας του μελιού / γευσιγνωσία μελιού
• Εικαστική έκφραση των παιδιών (κατασκευές με κερί)
• Ξενάγηση στο Μελισσοκομικό Μουσείο

Πρόγραμμα 2: Περιπλάνηση στον κόσμο των φυτών και των εντόμων

Οι μικροί επιστήμονες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα φυτά, να ενημερωθούν για την φωτοσύνθεση και τον τρόπο που αυτά αναπνέουν και μας δίνουν οξύγονο.
Με τη βοήθεια του Μικροσκοπίου, οι μικροί μας φίλοι, θα παρατηρήσουν μέσω ζωντανών παρασκευασμάτων τα στομάτια των φυτών.
Επίσης, θα γνωρίσουν την τάξη των εντόμων και την αλλλεπίδρασή τους με τα φυτά.
Οι μικροί μας φίλοι, αφού εξοικιωθούν με το στρεοσκόπιο, θα μπορούν να παρατηρήσουν τα στάδια εξέλιξης της μέλισσας (από το αυγό έως το τέλειο έντομο), με τη βοήθεια ζωντανών παρασκευασμάτων.

Πρόγραμμα 3: Ξενάγηση στο Βοτανικό Κήπο και ενημέρωση για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά

• Ενημέρωση για την ελληνική χλωρίδα και ξενάγηση
• Αναγνώριση των κύριων ειδών αρωματικών φυτών
• Συμμετοχή σε δράσεις φροντίδας των φυτών φιλικών προς το περιβάλλον

Ο σκοπός

Η Βίκος, μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών στην Ελλάδα, θα στηρίξει τον αγώνα αγκαλιάζοντας την εθελοντική αιμοδοσία. Στον Πύργο του Κτήματος Συγγρού θα βρίσκεται επιτελείο του ΕΚΕΑ και τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγία Όλγα, για όσους δεν τρέξουν αλλά θέλουν να συνεισφέρουν στο να σωθούν ζωές.

XΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Για μία ακόμη χρονιά το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» και το PeopleRun ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών. Μαζί μας οι ambassadors μας συγγραφείς Πηνελόπη Κουρτζή – Τσάκαλου και Αυγή Βάγια και η εταιρεία τους Trust a Pen, με στόχο να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου, να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στην αλυσίδα ζωής που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο! Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» έχει εγγράψει πάνω από 45.000 δότες στο Παγκόσμιο Μητρώο Δοτών, από τους οποίους περισσότεροι από 52 έχουν ήδη δωρίσει μόσχευμα, χαρίζοντας ζωή, στις μισές περιπτώσεις σε Έλληνες ασθενείς.
Στο PeopleRun 3, όσοι το επιθυµούν θα έχουν τη δυνατότητα µέσα από µια απλή και γρήγορη διαδικασία, δίνοντας δείγμα σάλιου, να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών.

Tο αναμνηστικό bracelet

Το βραχιόλι για το PeopleRun 3 σχεδίασε φέτος, αποκλειστικά για το People, η Pouc Αναστασίου του Wrap by Pouc, με τον αριθμό «3» και ένα ματάκι, δημιουργώντας το πιο κομψό lucky charm. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την τσάντα αγώνα του PeopleRun 3 με το bib number για τον αγώνα δρόμου που θα τρέξουν, το Running Τ-shirt του PeopleRun 3, καθώς και το αναμνηστικό βραχιόλι. Με την ομάδα του People, δίνοντας τον παλμό και υποστηρίζοντας το σκοπό, θα τρέξουν πολλοί celebrities και αθλητές.

Ο AMBASSADOR ΤΟΥ #PEOPLERUN3

Το σήµα της εκκίνησης των αγώνων θα δώσει ο πρωταθλητής bodybuilding Κωνσταντίνος Βασάλος, φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης Survivor που κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και για το ευ αγωνίζεσθαι πνεύμα του.

Χορηγοί & υποστηρικτές του PeopleRun 3

Οι εταιρείες UniFarma & InterMed είναι Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα, με πρωτοποριακά προϊόντα ομορφιάς. Τα Eva Belle Boosters – Restore και Detox – έχουν άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα χαρίζοντας ομορφιά και λάμψη, κάνοντας αναδόμηση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση. Η πρωτοποριακή οδοντόπαστα Family Dental Care, με φθόριο και ασβέστιο, σε 6 διαφορετικούς τύπους, είναι ιδανική για όλη την οικογένεια, ενώ είναι κατάλληλη και για ομοιοπαθητική. Την ημέρα του PeopleRun 3 θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και να επιλέξουμε αυτά που μας ταιριάζουν καλύτερα.

Τα MediΠΡΙΝΟΥ θα είναι εκεί για να μας γνωρίσουν όλα τα καινούρια προγράμματα ομορφιάς, περιποίησης και ευεξίας. Για δεύτερη χρονιά είναι ο χορηγος του τεχνικού running t-shirt που θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μαζί με το bib number τους.

Αν µετά τα 4 ή 8 χιλιόµετρα τρεξίµατος αναζητήσετε κάτι θρεπτικό για τον οργανισµό σας, η Fyffes θα είναι εκεί και θα δώσει µπανάνες σε όλους! Το πιο υγιεινό γευστικό σνακ, που χαρίζει άμεσα ενέργεια, γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος στο running.

Η Βίκος Α.Ε. θα προσφέρει δροσερά νερά και ξεχωριστά αναψυκτικά σε όλους τους παρευρισκόµενους. Επίσης, η Βίκος Α.Ε., υπενθυµίζοντας τη σηµασία και τη σπουδαιότητα που έχει η προσφορά αίµατος, δίνει τη δυνατότητα για εθελοντική αιµοδοσία επιτόπου.

Τα GranCereale θα κεράσουν όλους τους παρευρισκόμενους θρεπτικά μπισκότα, πλούσια σε γεύση και φυτικές ίνες.

Η Saucony αμερικανική εταιρεία εξειδικευμένη στο running, θα προσφέρει το running gear, τεχνικά μπλουζάκια και κολάν, καθώς και running shoes, για την ομάδα του PeopleRun.

Οι έµπειροι γυµναστές των Holmes Place θα βοηθήσουν στην προθέρµανση των συµµετεχόντων στους αγώνες δρόµου, καθώς και στην αποθεραπεία τους. Επίσης, µαζί τους θα χορέψουµε zumba, το πιο διασκεδαστικό πρόγραµµα χορού-γυµναστικής.

Η εταιρία Puro, με ειδίκευση στα αξεσουάρ των κινητών τηλεφώνων και tablets και στα προϊόντα με χρώμα και στιλ που συνοδεύουν συσκευές τεχνολογίας προσφέρει δώρα στους άνδρες νικητές των αγώνων.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version