Site icon runnfun.gr

VIRTUAL RUNS 2020: Με βασικό σύνθημα “Τρέχουμε μόνοι – Είμαστε μαζί”

Η Gosport σεβόμενη τις ιδιαιτερότητες που έχει η χρονική αυτή περίοδος και ταυτόχρονα γνωρίζοντας την ανάγκη όλων των δρομέων για “αγωνιστική δράση” διοργανώνει τα Gosport Virtual Runs 2020 με βασικό σύνθημα “τρέχουμε μόνοι – είμαστε μαζί”.

Στις εκδηλώσεις αυτές, οι οποίες δεν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα, μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει τρέχοντας ή περπατώντας και στέλνοντας μας ένα screenshot της προσπάθειάς του.

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας, με τους περιορισμούς της εποχής, να διατηρήσουμε την καλή μας υγεία και περισσότερο από όλα να επικοινωνήσουμε μέσα από την άσκηση.

Κάθε προσπάθεια μετράει και είναι σημαντική:

• 26 Απριλίου 2020. Virtual Run 5Km.-10Km

• 3 Μαΐου 2020. Virtual Run 5Km -10Km

• 10 Μαΐου 2020. Virtual Run Ημιμαρωθώνιος 21Km- 10Km -5Km

Εγγραφή σε αγώνες: https://vrun.gosport.gr/register

Με δώρα για τους τυχερούς συμμετέχοντες μετά από κλήρωση. Βράβευση για την ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Με διαγωνισμό φωτογραφίας – PHOTOCHALLENGE

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram! Ανέβασε στο προφίλ σου στο Instagram μια φωτογραφία με ότι σου τράβηξε την προσοχή κατά τη διάρκεια του τρεξίματός σου, βάλε #vrungosport και η φωτογραφία που θα έχει τη μεγαλύτερη απήχηση κερδίζει ένα μοναδικό δώρο έκπληξη!
Με απόλυτο σεβασμό και συμμόρφωση στις οδηγίες για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού περπατάμε-τρέχουμε μόνοι μας.

Χωρίς entry fee. Δωρεάν συμμετοχή για κάθε συμμετέχοντα, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Χωρίς μετακίνηση μακριά από το σπίτι μας. Τρέχω ή περπατάω σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μου, στην αυλή, στον κήπο ή στον διάδρομο γυμναστικής την ημέρα του αγώνα. Τρέχω μόνος μου αλλά… “είμαστε μαζί”!

Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Οι “αγώνες” είναι Virtual, εικονικοί “αγώνες”, έτσι μπορώ να τρέξω σε οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο βρίσκομαι, χώρα, πόλη, χωριό, γειτονιά, σπίτι και να στείλω τα αποτελέσματα που θα καταγραφούν από οποιαδήποτε εφαρμογή-app στο smartphone επιλέξω.
Χωρίς κατάταξη. Τρέχουμε για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας!

Την αισιοδοξία μας, την υγεία μας, την ελπίδα μας! Τρέχουμε μόνοι αλλά είμαστε μαζί! Τα αποτελέσματα του κάθε αγώνα θα δημοσιευτούν με αλφαβητική σειρά στην ιστοσελίδα vrun.gosport.gr.

Κανόνες Συμμετοχής

Κάθε συμμετέχων τρέχει ή περπατάει όπου και όποτε θέλει από τις 00.01 εως τις 23.59 την ημέρα του αγώνα.

Καταγράφει την προσπάθειά του με όποια εφαρμογή επιλέξει στο smartphone (Runtastic, Keepmyrun, Edmondo, Pacer κοκ) απλά στέλνοντας screenshot στο mail vrun@gosport.gr όπου θα φαίνεται καθαρά το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος. (Συνήθως τα δεδομένα αυτά φαίνονται στην σελίδα feed του app).

Mε τον ίδιο τρόπο μπορούν να στείλουν στο ίδιο mail screenshot με την προσπάθεια ανεβασμένη στο Garmin connect, Polar flow, Strava κοκ όπου θα φαίνεται καθαρά το όνομα, η ημερομηνία, η απόσταση και ο χρόνος.

Σε περίπτωση που γίνει σε διάδρομο θα μας στείλετε photo από την οθόνη.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα στείλετε και στο Instagram, Viber, Messenger. Δεκτές γίνονται όλες οι προσπάθειες που είναι ίσες ή μεγαλύτερες από την απόσταση του “αγώνα”.

Δεκτές γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής που γίνονται μέχρι την ώρα έναρξης των “αγώνων”.

Στην εκδήλωση δεν θα υπάρχει κατάταξη και απονομές μεταλλίων. Θα γίνει ανάρτηση όλων των προσπαθειών με αλφαβητική σειρά.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version