Site icon runnfun.gr

Virgin Forest Trail 2020: Ανακοίνωση για την ακύρωση των αγώνων

«Δυστυχώς παρόλο που οι διαδρομές των αγώνων είναι καθόλα έτοιμες, οι προμήθειες άρχισαν να έρχονται και γενικά οι ετοιμασίες είχαν μπει στην τελική ευθεία, το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Παρανεστίου (με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας), μετά τα πρώτα 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Παρανέστι, αποφάσισε την ακύρωση των αγώνων του Παρθένου Δάσους.

Για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύαμε εδώ και μήνες πάνω στα μονοπάτια των αγώνων και για όλους εσάς που περιμένατε με αγωνία να σταθείτε στην γραμμή της εκκίνησης, είναι πολύ λυπηρό το άκουσμα της ακύρωσης των αγώνων, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της διοργανώτριας Δημοτικής αρχής και να βοηθήσουμε το έργο της ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ, προστατεύοντας τους κατοίκους του Παρανεστίου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα επιστρέψουν εξ ολοκλήρου το ποσό που κατέθεσαν οι αθλητές / αθλήτριες, με μια διαδικασία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την εγγραφή τους τον αγώνα μας και ευχόμαστε σιδερένια υγεία στον καθένα, καθεμία από εσάς.

Η Οργανωτική επιτροπή»

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version