Site icon runnfun.gr

Βίκος Street Relays και Make-A-Wish, “χέρι – χέρι” στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης

Από τα Βίκος Street Relays 2017 και τον αγώνα της Γλυφάδας δε θα μπορούσε να λείπει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Όπως και πέρσι, έτσι και το φετινό ραντεβού της μεγάλης πανελλαδικής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Street Relays στη Γλυφάδα, έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος «Make-A-Wish».

Θα είμαστε όλοι εκεί για να στείλουμε και πάλι το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης γιατί «όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά»!

MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, προσφέροντάς τους εμπειρίες που σκοπό έχουν να τα μεταμορφώσουν. Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: Να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 έως σήμερα έχουμε εκπλη­ρώσει πάνω από 1.680 μαγικές Ευχές παιδιών. Η Θεραπευτική Δύναμη της Ευχής φαίνεται στη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών και των οικογενειών τους κατά την εκπλήρωση αλλά και μετά από αυτήν.

Οι Ευχές μας ανήκουν στις κατηγορίες: Εύχομαι να συναντήσω… Εύχομαι να γίνω… Εύχομαι να αποκτήσω… Εύχομαι να πάω… Εύχομαι να ζήσω μια εμπειρία…

Όραμά μας, να πραγματοποιούμε την πιο βαθιά επιθυμία ΟΛΩΝ των παιδιών που πληρούν τα κριτήρια, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη γιατί: “Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!” Ανδρέας, 10 ετών, 1ο παιδί Ευχής στην Ελλάδα.

Στόχος μας για το 2017 είναι η προσέλκυση περισσότερων αιτημάτων για εκπλήρωση Ευχών. Επιμέρους στόχοι που θα συμβάλουν στην επίτευξη του κύριου, είναι η αύξηση και ενίσχυση πιστότητας των εθελοντών μας καθώς και η αύξηση των πόρων μας με προγράμματα που θα έχουν ως γνώμονα την ευαισθητοποίηση περισσότερων συνανθρώπων μας και εξοικείωσή τους με την ουσία της προσφοράς μας.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version